Sari Hankimo

APL21 (54)

Auktorisoitu Personal Trainer (APT)

  • Elintapamuutoksien ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen, joka psyykkisen valmennuksen keinoin auttaa ymmärtämään ajatuksien, tunteiden ja toiminnan yhteyden.
  • Kolmen pojan äiti ja entinen istumatyöläinen, joka ymmärtää omakohtaisesta kokemuksesta kiireisen arjen tuomat haasteet ja löytää silti keinot huolehtia hyvinvoinnista.
  • Mottoni on että ”pikkuisen paremmat valinnat mahdollistavat suuret muutokset hyvinvoinnissa pitkällä aikavälillä”.

 

Teen töitä personal trainerina, koska intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Lapsena haaveilin lääkärin ammatista, mutta nyt voin todeta tekeväni unelmien työtäni, kun saan auttaa ihmisiä välttämään lääkäriä. Terveelliset elintavat ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat tehokkaita keinoja ennaltaehkäistä monia elintapasairauksia sekä tuki- ja liikuntaelinten ongelmia.

Valmennuksessani arvot ovat hyvin tärkeässä roolissa niin yksilö-, pienryhmä- kuin yritysvalmennuksissakin. Valmennuksen tavoitteet sidotaan valmennettavan arvoihin, jolloin niihin sitoutuminen on helpompaa ja motivaatio säilyy paremmin. Valmennusmenetelmäni perustuvat tutkittuun tietoon ja kehitän itsenä jatkuvasti valmentajana opiskelemalla lisää. Tällä hetkellä meneillään ovat liikuntalääketieteen aineopinnot avoimessa yliopistossa.

Valmennusta ei tehdä ryppy otsalla ja minun tavoitteena onkin aina säilyttää asiakkaan innostus tekemiseen. Toisaalta opitaan myös hyväksymään se, että motivaatiota ei aina välttämättä ole ja aina ei huvita, mutta niistä tunteista huolimatta pystytään toimimaan tavalla, joka vie kohti tavoitetta.

Nykyisin monilla ihmisillä on paljon tietoa hyvinvointiin liittyvistä asioista, mutta tiedon vieminen käytäntöön on usein se hankalin vaihe. Valmentajana olen apuna auttamassa olennaisen tiedon löytämisessä ja uusien tapojen ja toimintojen integroimisessa arkeen.

Koulutus: KTM, Personal Trainer (Trainer4You), Psyykkinen Valmentaja (Trainer4You), Liikuntalääketieteen perusopinnot, Liikunta- ja terveysvalmentamisen monet täydennyskoulutukset

Erityisosaaminen: Psyykkinen valmennus, Elintapasairaudet ja tuki- ja liikuntaelinten ongelmat sekä niiden hoito ja ennaltaehkäisy liikunnan keinoin, liikkuvuusharjoittelu

APL21 (54)

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: