Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

The Nike Blast – Ohjaajan taivas

The Nike pose: Linda, Kirsi, Emma, Jukka, Petra, Ninni ja Jutta

Nike Blast -tapahtuma keräsi ryhmäliikunta- ohjaajat  helmikuun alussa. Kaksi kokonaista päivää täynnä ideoita ja kuumimpia alan trendejä Globenissa. 95 huippuluokan tuntia. 79 kouluttajaa Ruotsista ja ympäri maailmaa. Inspiroivat luennot täydensivät lukujärjestystä ja Nike shopissa esiteltiin tulevan kauden asut ja uutuudet. Toista tuhatta liikunnanammattilaista ympäri eurooppaa loivat jälleen upean tunnelman 1.-2.2. Tukholmaan.

Nike Blast on järjestetty myös Suomessa ja Norjassa aikaisemmin. Tänä vuonna tapahtuma oli vain Ruotsissa. Vuoteen 2010 saakka tapahtuman nimi oli Nike Convention. Sen jälkeen tapahtuman nimi haluttiin erottuvan trendikkäästi muista ja nimeksi muodostui Nike Blast.

Aplicon liikunnanohjaajat ovat vuosia hakeneet ideoita ja oppia myös tästä tapahtumasta. Ensimmäinen yhteinen Nike tapahtuma koettiin 2007. Sen jälkeen siitä on muodostunut odotettu tapahtuma, jonne lähdetään yhdessä. Työtä ja huvia sopivassa suhteessa. 


Jutta ja Sami hulluttelemassa
kengurukengillä
GangooMix -tunnilla.

Ohessa muutaman ohjaajamme tunnelmia tapahtuman jälkeen:

Se energiaboosti ja inspiraatio minkä saa siitä, että pääsee muiden ohjaajien kanssa testaamaan uusia lajeja, kuuntelemaan uusia biisejä ja hypistelemään mageita treenikuteita, on sanoinkuvaamaton. Kaikki tanssitunnit olivat hyviä, mutta Strip Bed-tunti, missä oli mixattu tanssi ja steppi, jäi mieleen. Erittäin hauska tapa yhdistää tanssi ja lihaskuntoilu käyttäen lautaa “sänkynä”. – Linda Tiirikainen

Päivän sana oli perustreeni. X-Method ja Crosstraining ajatus näkyi. Lyhyitä ja ytimekkäitä treenejä. “Burbee”, eli yleiskuntoliike oli mukana lähes kaikissa tunneissa. Les Mills -konseptitunnit ja jooga olivat paljon esillä ja vetivät kaikki salit täyteen. –Petra Vuorinen 

Aivan mieletön urheilutapahtuma, jossa sai nauttia maailman parhaiden ohjaajien koreografioista. Ragga Muffin Style -tanssitunti vei erityisesti minun sydämmeni. Innolla odotan ensivuotta. – Ninni Gröhn
 

Ohjaajat tuovat uusia musiikkeja ja koreografioita tunneille. Lisäksi tuomme kokeiluja tapahtumakalenteriin ja mahdollisesti uuden lajin syksyn ohjelmistoon. Näin kaikki asiakkaamme pääsevät osalliseksi tätä pursuavaa energiaa ja uusia tuulia!


Emma, Kirsi, Ninni ja Linda
 Ragga Muffin -tunnin tunnelmissa.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: