Liikkuminen kesällä palkitsee

Kesällä on aikaa nauttia liikunnasta. Parin tunnin hikoilu viikoittain auttaa sinua pysymään kunnossa kesälläkin ja tuo terveyttä, iloa ja hyvää oloa! Treeni kulkee lomalla levänneenä erinomaisesti. Kuntoa voi kehittää leppoisilla lenkeillä tai vaikka rantalentopallolla mökin rannassa. Viileämmän harjoittelupaikan tarjoaa ilmastoitu kuntosali. Se on hyvä vaihtoehto kuumimmilla hellekeleillä.

Mikäli loman rytmi on niin hektinen, että aikaa on satunnaisesti, on sekin tyhjää parempi. Ylläpitävä harjoittelu takaa sen, että syksyllä pääset tavoitteeseesi helpommin ja kesäkilot pysyvät kurissa. Syksyn arjen koittaessa on mukavampi napata rytmistä kiinni, kun ei tarvitse aloittaa kokonaan alusta. Nykyisen kuntotasosi ylläpitämiseen riittää loman aikana muutama hikitreeni. Kävely, juoksu tai pyöräily onnistunee missä päin maailmaa tahansa. Hyötyliikunta on hyvää liikuntaa. Fillaroi rannalle pienen mutkan kautta, niin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Kesällä lämpimässä harjoitellessa on muistettava juoda riittävästi. Hikoilun määrästä riippuen normaali 1-2 litran nesteen tarve saattaa nousta jopa 4-5 litraan. Jano on jo nestehukan merkki. Juominen kannattaakin pitää säännöllisenä koko päivän. Nestettä imeytyy n. 1-2 dl 15-20 minuutin aikana. Yli tunnin harjoituksia tehdessä nesteen tulisi sisältää myös suoloja. Laimea urheilujuoma on siihen helpoin ratkaisu.

Hikipyyhe ja juomapullo treenikassiin ja nauttimaan kesäisestä liikunnasta! Aurinkoa liikunnan ohella saat keskiviikkoisin Ranta Zumbassa sekä torstaiaamuisin Summer Yogasta. Positiivinen liikuntatuokio palkitsee aina ja lisää hyvää loma fiilistä!
 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: