Laajennuksen avajaisiin kaksi ja puoli viikkoa!

Aplicon 3.0 hankkeen ensimmäinen osa lähestyy maalia. Meillä on kunnia avata uusi kuntosalin osa toukokuun aikana asiakkaidemme iloksi. Asiakkaiden toiveista koostettu hanke on edennyt jo viimeistelyvaiheeseen. Vielä on viikko aikaa äänestää klubin aulassa saliratkaisua, joka on enemmän sinun mieleesi. Sen jälkeen aloitamme sisustamisen.

Uutuustuotteita ja vastauksia asiakkaiden toiveisiin on etsitty esimerkiksi Saksan messuilta. Tilauksia on tulossa Saksasta, Espanjasta ja Italiasta. Listalla on mm. vipuvarsilaitteita, raakaa rautaa, aerobisia laitteita, Pavigym Energy ja Iron Qube. Viimeksi mainitut ovat ensimmäiset lajiaan Suomessa. Tarjoamme ylpeänä asiakkaillemme nämä uudet, toiminnalliseen harjoitteluun soveltuvat välineet. Nopeasti ja tehokkaasti – Sitä on luvassa!

Lisäneliöt tuovat tilaa, treenaat miten tahansa. Fustralla harjoittelevat saavat oman alueen. Painonnostajat mahtuvat joukolla koko seinämän mittaiselle painonnostolavalle. Toiminnallista harjoittelua ja crosstrainingia tarjoavat Iron Qube ja Energy. 80 tuumaisesta televisiosta voidaan katsoa musiikkivideoita tai jatkossa vaikka MM – kisapelejä. Kun haluat rentoutua, uusi venyttelyalue herkkuineen on Sinua varten.

Kohta se on valmis! Vielä pitäisi keksiä uudelle salin osalle nimi. Asiakkaamme ovat olleet hankkeessa mukana koko ajan, joten myös nimi valitaan asiakkaiden ehdotuksista. Mitä sinulle tulee mieleen tämän kirjoituksen tai hankkeen pohjalta? Voit kirjoittaa nimiehdotuksesi osoitteeseen aplico3.0@aplico.fi tai laittaa kommenttina tähän blogiin.

Tapaamisiin treenin merkeissä ja tehdään taas yhdessä tuloksia!

Kuvia rakennushankkeen etenemisestä näet Facebookista. Klikkaa itsesi Aplico 3.0 tapahtumaan.


Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: