Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kauden trendit: perusliikkeitä, pariharjoittelua ja joogaa

Klubin ohjaajat vierailivat Nike Blast 2014 -tapahtumassa Tukholmassa viime viikonloppuna. Tapahtumassa oli esillä alamme tämän hetken trendilajit ja uudet tuulet. Globen keräsi tuhansia liikunta-alan amattilaisia kaksipäiväiseen tapahtumaan.

Tunteja ohjattiin yhteensä 94 kpl 78 kouluttajan voimin. Kouluttajia tapahtumassa oli Italiasta, Ruotsista, Englannista ja Yhdysvalloista.

Tanssitunneilla, stepillä ja muilla pitkäaikaisilla lajeilla on yhä oma paikkansa tarjonnassa. Tanssissa Funk ja hip hop olivat tyylilajeina suosituimmat, kun taas latinotunnelma loisti poissaolollaan. Sisäpyöräily yksinkertaistuu koko ajan. Turvallisuus ja tekniikka vievät voiton leikittelyistä. Fiilis tehdään musiikilla ja flow -tila pyritään löytämään omasta tahtotilasta.

Mikä on nyt muotia maailmalla? Ohessa muutama trendi, jotka näkyivät selkeimmin tuntien läpileikkauksessa:

Kehonhallintaa
Jooga oli entistäkin suuremassa roolissa ja oli vallannut suurimmat tapahtumasalit. Uusissa kehonhallinta ja functional training -tunneissakin oli viitteitä joogan tutuista liikkeistä. Joogan lisäksi Foamroller oli yksi kehonhuollon väline, joka oli kiilannut itsensä tapahtuman lukujärjestykseen.

Perusliikkeet rokkaa yhä
Lihaskuntoliikkeet, intervallit ja HIIT -harjoitteet näkyivät vahvasti tunneilla. Perusliikkeitä toisen perään turhia kikkailematta. Hiki tulee kyykyillä, hypyillä ja lopuksi lankussa minutteja laskien.

Pariliikkeet mausteena
Monilla tunneilla lihaskuntoliikkeitä tehtiin parin kanssa yhdessä. Välillä kannustettiin kaveri parempiin suorituksiin, kun taas toisinaan parista haettiin vastusta tai haastetta liikkeen suorittamiseen. Ruffie -tunnilla painista ja kamppalulajeista tutut liikkeet saivat osallistujille hymyn huulille ja (tuska) hien pintaan. Minuutit kuluivat nopeasti yhdessä tehden.

Viikonlopun anti toi ajatuksia siitä, miten voimme maustaa mm. ystäviikon ohjelmaa asiakkaidemme iloksi. Syksyn uutuudet jäivät muhimaan mietintämyssyyn kevään ajaksi. Klubin ryhmäliikunnan kehityshankkeeseen saatiin varmistusta siitä, että olemme oikeilla jäljillä ja kehittämässä toimintamme oikeaan suuntaan. Upea energinen viikonloppu. Kiitos Nike Blast 2014.

The Nike Blast 2013

Pariliikkeitä Ruffie -tunnilla

Aplicon ystäviikolla pääsette kokeilemaan parin kanssa treenamista.

Ystäväviikon erikoisohjelma.

Hae siitä HUPIA OMAAN HELMIKUUHUN!


Kaverista kiinni ja menoksi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: