Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kaipaatko seuraa vai rauhaa salille tullessasi?

Monesti meiltä kysytään mikä on hyvä kellonaika harjoitteluun keskuksessamme? Joku kaipaa ryhmää ympärilleen ja toinen taas rauhaa etsien aikaa jolloin on vähemmän ihmisiä liikkeellä. Päivällä ja kellonajalla on väliä. Tässä näin kuoren alta lyhyt katsaus siihen miten Aplicolaiset ovat tottuneet liikkumaan viikon aikana.

 
Päivissä on pieniä eroja, mutta maanantai on lähes aina viikon aktiivisin päivä. Viime viikolla maanantaina yllettiin lähes 400 kävijään, kun taas torstaina kävijämäärä on kolmessasadassa. Viikonloppua tarkastellessa olemme huomanneet, että lauantai on aina historiassamme ollut hiljaisempi päivä. Sunnuntaisin ja etenkin sunnuntai-iltaisin ovat asiakkaamme aktiivisimmillaan.


Prime time- aika, eli kiireisimmillämme olemme kello seitsemästätoista kello kahteenkymmeneen. Silloin on salilla säpinää ja ryhmäliikunnan kävijöitä eniten. Rauhallisimman kuntosalin löydät keskellä päivää. Puolestapäivästä kolmeen asti on päivän rauhallisin aika. Keskimäärin 250-400 asiakkaan välille menevät päiviemme käyntiluvut. Suurin osa näistä asiakkaista liikkuu meillä illalla prime time- aikaan.

 
Kuukaudet tuovat myös oman vaihtelunsa klubin kävijämääriin. Pitkän historiamme ajalla ei suuria muutoksia ole ollut. Oheisessa kuvassa näkyy Aplicon kävijämäärät vuodelta 2016 verrattuna tähän vuoteen. Suuria eroja ei ole. Muutamat tutut piikit löytyvät aina joulun jälkeen, kun kuntoilubuumi aina alkaa. Vastaava piikki löytyy myös syksystä. Kuntoilukortti tuottaa terveyttä, iloa ja hyvää oloa vain jos sitä myös käyttää säännöllisesti. On mahtavaa nähdä, kuinka asiakkaamme ovat aktiivisia vuodesta toiseen ja pitävät omasta kunnostaan huolta.
Näillä vinkeillä sinäkin löydät oman optimmalisen ajan treenaamiseen ja saat sen elämyksen, jota etsit. Nähdään klubilla, aamulla ja illalla!


Jutta Österberg-Hurme, Tj
Liikunta -ja Hyvinvointikeskus Aplico

Ratakatu 24, Lohja
www.aplico.fi Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: