Jäsenyys, mitä se parhaimmillaan on?

 

Tämä ei ole myyntipuhe. Haluan sanoa sen heti. Monestihan jäsenyyteen suhtaudutaan vain myyntikikkana. Haluan kirjoittaa jäsenyydestä siksi, että saisin sinut ajattelemaan mitä se oikeastaan on.
Olen itse ollut Aplicon jäsen ja jäsenyyteni on alkanut siten, että olen kokenut tarvitsevani treenipaikkaa ja kävellyt sisään ja aloittanut siltä seisomalta. En uhrannut ajatustakaan jäsenyydelle ja sitoutumiselle, sillä tiesin, että joka tapauksessahan minä treenaan. Miksi sellainen siis on? Tuolloin se tuntui minusta ihan yhdentekevältä.
Jäsenyys ei ole yksipuolinen suhde. Jäsenyys ei tarkoita Aplicolle sitä, että jäsen on vain maksava asiakas. Jäsenyys luo meille Aplicolaisille velvoitteita sinua kohtaan, mitkä me koko sydämestämme haluamme täyttää. Me sitoudumme sinuun ja kun sinä sitoudut meihin, me tiedämme mitä palveluita me tarjoamme. Meidän ryhmäliikuntakalenterimme, kuntosalimme, valmennusryhmämme ja kaikki muut tarjoamme liikuntapalvelut ovat jäseniemme näköisiä.
Jokaikinen jäsen on meille tärkeä. Kun sinä haluat liikkua meillä, meidän ammatillinen intohimomme on löytää sinulle sopiva ja luonteva tapa liikkua, ja tehdä siitä kanssasi osa sinun päivittäistä arkeasi. Liikunta edesauttaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi, mutta sen hyödyt saat vasta kun onnistut saamaan sen säännölliseksi osaksi elämääsi.
Kirjoittaessani tätä olemme eläneet kuluneet viikot poikkeustilaa ja se on vaikuttanut monella tapaa meidän jokaisen arkeen. Yhteen asiaan se ei kuitenkaan vaikuttanut ja se on meidän Aplicolaisten työhön. Työskentelytavat ja tarjoamamme palvelut muuttuivat kyllä kertarysäksellä. Se ei kuitenkaan vaikuttanut työmme pääasiaan eli millä tavoin voimme pitää jäsenistämme huolta ja liikunnan jäseniemme arjessa. Muuttuneen tilanteen luoma työmäärä ja millä innolla siihen tartuttiin sai minut ihailemaan jokaista henkilöä kenen kanssa työskentelen. Ei mennyt kuin hetki, kun onnistuimme luomaan turvalliset puitteet niille, joilla oli mahdollista käydä paikan päällä virtuaalisilla tunneilla ja kuntosalilla. Yhteen ryhmäliikuntasaleistamme rakentui studio ja aloimme ohjaamaan ryhmäliikuntatunteja livestriiminä jäsenillemme suoraan kotiin.  Oma personal trainerimme loivat liudan erilaisia etävalmennus- ja haasteryhmiä asiakkaillemme kotiin jäsenyyteen kuuluvana. Varmaan unohdin jotain mutta se, mitä yritän sanoa on, että vaikka poikkeustila aiheutti huolta meissä jokaisessa, meille Aplicolla oli edelleen tärkeintä ja tässä tilanteessa aivan erityisen tärkeää, että pystyisimme pitämään liikunnan ja hyvinvoinnin jäseniemme arjessa.
Itselleni tämä aika opetti sen, että jäsenyys ei todellakaan ole yhdentekevä. Jäsenyyden luoma suhde Aplicon ja jäsenien välillä on se mikä mahdollisti tämän kaiken.
Rajoituksia on nyt alettu purkamaan ja mekin Aplicolla pääsemme pikkuhiljaa normaalin arjen pariin. Kesäkuussa ryhmäliikunnat alkavat, mutta pienemmissä ryhmäkoissa. Liikunnan ohjausta ulkona ja koteihin jatketaan yhä siinä rinnalla, jotta sinä saat valita miten liikut kanssamme. Odotamme kesäkuuta innolla, sillä pääsemme vihdoin näkemään sinut!
Meillä on ollut kova ikävä!

 

 Kirjoittaja:
Riikka Hirvonen
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico
www.aplico.fi
info@aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: