Iloa elokuvista

Terveyttä, iloa ja hyvää oloa -ajatus on liikuttanut Aplicoa vuosia. Vuosia kanssamme ovat liikkuneet klubin Gold Memberit. Sloganiimme perustuen halusimmekin tuottaa nyt iloa juuri tälle ryhmälle, kiitokseksi vuosien yhteistyöstä. Tällä kertaa hyvää oloa tarjoiltiin elokuvailloin Lohjan Kino Vaakunassa.

Valitsimme tämän hetken tarjonnasta yksityisnäytäntöihimme kaksi komediaa. Viime perjantaina vuorossa oli Kvartetti. Elokuva kertoi koskettavan ja huumoripitoisen tarinan oopperalaulajien eläkepäivistä. Tämän viikon tiistaina, ensi-ilta elokuva Yhdet häät ja kolme anoppia, tarjoili valovoimaisten tähtien siivittämän huvin asiakkaillemme. Molemmat valinnat olivat onnistuneita. Asiakkaamme lähtivät hymy huulilla teatterista ja sitä iloa me haluamme tuoda ihmisille.

Mikä sitten on Gold Member? Kaikilla asiakkallamme on mahdollisuus päästä mukaan tähän ryhmään. Gold Member on asiakas, joka on ollut jäsenenämme yli viisi vuotta. Tällä hetkellä klubilla on jäseniä 1921, joista 502 ovat Goldeja. Suurin osa heistä ovat olleet mukana aivan ensimmäisestä päivästä saakka. Ensi syksynä vietetäänkin jo kymmenvuotista taivalta heidän kanssaan.

Olemme aina pyrkineet panostamaan jäseniimme, olemassa oleviin asiakkaisiimme. Onkin ollut palkitsevaa huomata, että neljännes jäsenistämme ovat todellisia kanta-asiakkaita. Toisen neljänneksen muodostavat Silver Member asiakkaat, jotka ovat olleet talossa yli kolme vuotta. Aplicossa on kolme täysipäiväistä liikunnanohjaaja, joiden tehtävänä on pitää huolta asiakkaistamme. Uskomme, että tämä on yksi syy, monipuolisen tarjonnan ohella, että asiakkassuhteemme ovat ihailtavan pitkiä.

Miksi Sinä olet asiakkaamme?

Lämmin kiitos teille kaikille asiakkaille monista liikuntahetkistä.

Tehdään niitä yhdessä lisää!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: