Ylimääräinen jäsentiedote -liikkuminen ajalla 11.1.-24.1.2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä jatketaan ajalle 11.-24.1.2022. Etelä-Suomen aluehallintoviraston uusi sulkupäätös ulottuu edelleen kaikkiin tiloihin, jotka voidaan tartuntatautilain pykälän 58 g mukaan määrätä suljettavaksi, ja koskee tilojen hallinnasta vastaavia toimijoita liikunta-, urheilu, huvi- tai virkistystoimintaa. Valoa on onneksi tunnelin päässä, sillä Pirkanmaalla jo rajattiin kuntosalit sulkumääräyksen ulkopuolelle. Uudellamaalla katsottiin vielä tautitilanteen olevan pahempi, jonka vuoksi sisätilat eivät normaaliin toimintaan vielä pääse.

 

Olemme tehneet toiveestanne muutamia muutoksia ja lisäyksiä korvaaviin palveluihin. Löydät tiedotteesta monia malleja, miten voit nyt liikkua. Tiedämme, että uusien liikuntatapojen oppiminen ei ole välttämättä se toivotuin juttu, mutta otetaan tämä kaksi viikkoa haasteena kokeilla jotain uutta. Toivomme, että jaksatte edelleen valita tuottamiamme korvaavia liikuntapalveluita ja jatkatte jäsenyyksiä. Se on toimintamme kannalta tärkeää, että voimme jatkossakin olla liikuntapaikkanne. Hienoa, jos valitset jotain alla olevista palveluista kanssamme.

 

Ulkotreenejä ja ryhmäliikuntaa Aplicon pihassa kaikille jäsenillemme

Nämä tunnit löydät pinkillä lukkarista. Varaa paikkasi ennakkoon tuntivarausjärjestelmästä ja tule hakemaan sekä raitista ilmaa että hyvää hikistä oloa. Ohjaaja kuittaa sinut mukaan tunnille ulkona, niin tunneille tullaan käymättä lainkaan sisätiloissa treeniin saapuessasi. Aplicon jäsen saa tuoda oman perheenjäsenen mukaan näille treeneille, jos näin on mukavampi lähteä kokeilemaan uutta. Muut ulkotreeneille kertamaksulla. Ulkotreeneissä on pakkasrajana -15 astetta.

 

Pienryhmätreenit Oma Personal trainerin kanssa

Oma Personal trainerit järjestävät seuraavien kahden viikon aikana pienryhmätreenejä ulkona. Vaikka sisälle ei pääse treeniä tekemään, huolehdimme, että monipuolinen treenaaminen ei silti lopu. Jussin Piharääkki jatkuu ja tämän lisäksi Riston viime syksyn suosikki Mäkitreeni saa jatkoa seuraaville viikoille.  Hikoilemaan pääsee näiden treenien lisäksi sekä Aplicon porrastreenin parissa, että tehokkaalla kuntopiirillä Aplico Outdoorissa. Muista varata paikkasi myös näille tunneille.

 

  • MA klo 16.30 Lavis- Lavatanssijumppa
  • TI klo 10.15 Vaunutreeni – treenivälineenä lastenvaunut tai rattaat
  • TI klo 17.00 Piharääkki -porrastreeniä, lihaskuntoa hyvällä sykkeellä
  • KE klo 17.00 Mäkitreeni
  • TO klo 16.00 Kuntojumppa ja klo 16.35 TABATA-lihaskuntotreeni
  • LA klo 09.30 LumiZumba – lattarirytmejä ja tanssin hurmaa

 

Perhevuoroja kuntosalilla ja ryhmäliikuntatiloissa

Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö ja kun saavutte vastaanottoomme, kuittaamme teidät kaikki mukaan. Meillä on toista tuhatta jäsentä ja perhevuoroja mahtuu lukkariin vain reilu 400 kpl. Näin ollen nämä vuorot ovat kysyttyjä. Toiveestanne nyt kaikilla voi olla vain YKSI varaus siellä kerrallaan, jotta mahdollisimman moni saisi edes se yhden vuoron. Vuoroja pystyy varaamaan aina 5 vuorokautta ennakkoon. Kun edellinen vuoro on käytetty, pääset varaamaan seuraavaa, mikäli tilaa on. Perhevuorolla on aikaa treenata tunti. Perheeksi katsotaan tässä samassa taloudessa asuvat, ja tämä on teidän vastuullanne. Kaikki Aplicon jäsenet, joilla on jäsenyys voimassa pääsevät veloituksetta näille perhevuoroille. Jos haluatte ottaa jonkun ei jäsenen kotoa mukaan treenaamaan, niin se on tässä kohtaa sinun jäsenetusi. Näin koko tila on teidän perheenne käytössä ja voitte tehdä tästä yhteisen kivan jutun. Perhevuoron voi varata myös yksin.

 

Kaikki jo voimassa olevat toimintamallit ovat salilla voimassa perhevuoroilla. Saavutaan maskilla, kädet pestään ja laitteet desinfioidaan huolellisesti tuttuun tapaan.

 

Avin määräyksen mukaisesti sauna ja suihkutilat ovat poissa käytöstä. Kuntosalille tai toimintasalille varanneet perheet voivat jättää ulkovaatteet aulaan. Sali 3:n tilan ja sisäpyöräilyn varanneet voivat viedä ulkovaatteet ko. tiloihin.

 

Hybridi-treenit suoraan klubilta ryhmäliikunnan nälkään

Suosituksi tulleet Hybridi-treenit Sali ykkösen tilasta jatkuvat! Lukujärjestyksestä näet tunnit, milloin ne ohjataan livenä klubilta ja pääset mukaan etänä kotoa. Nautitaan tunnelmasta etänäkin ja tapaat päivittäin tutut ohjaajat. Tunneilla on ollut jo huikea meno! Tule sinäkin!

 

AplicOnline -palvelee ajasta ja paikasta riippumatta

Täältä näet hybridien lisäksi toistasataa tallennetta. Löydät lajeja kahvakuulasta kehonhuoltoon ja kaikkea sillä välillä. Tallenteilla voit treenata milloin sinulle sopii. Teemme uusia tallenteita toiveestanne ensi viikon aikana. Näin saat vielä lisää materiaalia treeneihisi.

 

Etävalmennuksissa ja haasteissa on myös hyvää tekemistä ja seuraamista näiden kahden viikon ajalle. Ota vastaan, vaikka Jutan kehohuoltohaaste ja käytä tämä aika kehosi hyvinvoinnin parissa. Vaikkakin etänä, niin ohjatusti. Olemme luoneet tämän vuoden aikana monia valmennuksia sinne ja varmasti nämä ovat monelta vielä testaamatta.

 

Pääset AplicOnlineen verkkosivuiltamme ja suoraan tästä: https://aplico.fi/apliconline/ Tämänhetkinen AplicOnline- salasana löytyy kaikilta jäseniltämme sähköpostista, jolla pääsee jäsenyyteen kuuluvaan materiaaliin.

 

Halutessasi voit lukujärjestyksessä voit ilmoittautua tunnille ”treenaan striimein kotona”, kun teet mitä vain AplicOnline -treeniä. Näin sinulle jää käyntihistoriaa ja me näemme, että sinä olet mukana liikkumassa etäpalveluilla.

 

Laitepilateksen yksityistunnit

Toiveesta avaamme Sali 2:n tilan laitepilateksen yksityistunneille. Toiminta on aina ollut ohjattua ja lisämaksullista. Nyt, kun ohjaaja ei voi olla tilassa mukana Avin määräyksen mukaan, niin vuokraamme tilaa/laitteita yksityiskäyttöön. Tilan vuokraaminen edellyttää laitepilatestuntien aiempaa käyttöä, että osaat turvallisesti laitteita ilman ohjausta käyttää. Jäsenet saavat vuokrata laitetta ja tilaa 5,00 € maksulla/tunti ja muut 15,00 €/tunti. Tunnit tulevat lukujärjestykseen varattavaksi maanantaina 10.1.

 

Muuta toiminnasta

  • Kahviosta saat kahvin tai virvoitusjuomat ”take awayna” mukaasi treenin jälkeen.
  • Lapsiparkki Omppula ei ole toiminnassa ko. aikana välisenä aikana Avin määräyksestä.
  • Personal Trainerit ja valmennusryhmien valmentajat infoavat omat asiakkaansa miten treeninne sujuvat ja jatkuvat ko. viikkojen aikana. Oma PT ja Lisä PT-tapaamiset on mahdollista saada myös etävalmennuksena, kotonasi tai ulkona valintasi mukaan.

 

Voinko saada hyvitystä kahden viikon ajalle?

Liikuntapalveluiden tuottaminen jatkuu sulusta huolimatta. Toivomme toki, että ylläpitämämme palvelut pitävät sinut liikkeessä ja liikunta yhdessä jatkuu. Tämän tuen voit paikalliselle yritykselle ja sen työntekijöille osoittaa sillä, että jatkat nämä kaksi viikkoa kanssamme etäpalveluilla ja ulkoliikuntoja hyödyntäen, joita tuotamme jäsenyyden eteen.

 

Mikäli kuitenkin päätät olla liikkumatta kanssamme, niin www-sivuillemme tulee maanantaina 10.1. lomake, jolla voit hakea hyvitystä. Lomake tulee sivulle: https://aplico.fi/jasenille/  Voit valita haetko hyvityksen viikoksi vai kahdeksi. Mikäli käytät etäliikuntapalveluita, perhevuoroja tai mitä tahansa palvelutarjonnastamme ko. aikana, et ole oikeutettu hakemaan hyvitystä.

 

Tästä videoon, jossa lisää vinkkejä näiden kahden viikon treeneihin: https://www.youtube.com/watch?v=moyl5OhmR7s

 

Lämmin kiitos kaikille Aplicon jäsenyyden valitseville jo etukäteen! Nähdään klubilla perheiden kanssa, ulkona, etävalmennuksissa, hybriditreeneissä ja livestriimeissä kaikkien kanssa! Sinä päätät, miten liikut! Mennään yhdessä ja tehdään tästä vuoden alusta hyvä startti liikuntaan!

 

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: