Uusia palveluita liikuntasi tueksi sekä toimintamallit 29.3.-11.4.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti, että nykyiset rajoitukset Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella jatkuvat. Tartuntatautilain pykälän 58 g mukainen toiminta jatkuu ja on tämänhetkisen tiedon mukaan voimassa 29.3.-11.4.2021. Näin ollen toimintamme Ratakadulla jatkuu 10 henkilön maksimimäärillä tämän aikavälin. Muistathan varata paikan kuntosalille ja ohjatuille tunneille ennakkoon. Omavalvonnalla seuraamme, että kaikkia jo tutuksi tulleita toimintamalleja noudatetaan tiloissamme. Jos toimintamallimme ei vielä ole tuttuja sinulle, niin kertaathan ne vielä tästä. Kiitos jo etukäteen! https://aplico.fi/toiminta-aplico-ratakadun-tiloissa/

Eduskunnassa on käsittelyssä viikonloppuna tartuntalain muutos. Mikäli tämä tuo uutta toimintaamme tiedotamme niistä lisää maanantaina. Liikunta onneksi jatkuu tavalla tai toisella. Päivä kerrallaan mennään uusien lakien ja suositusten viidakossa.

 

Liikunnallisesti kohti hyvää oloa ja kevättä

Liikunta on meillä kaikilla iso osa arkea ja siinä jaksamista. Arki on nyt muuttunut, tahdoimme tai emme ja liikuntaan tulee löytää uusia keinoja. Jäsenyyteesi meillä kuuluu motivointi liikuntaan ja tässä sinulle kevään kattausta palveluissamme:

 • Olemme nyt vuoden striimanneet kotiin treenejä ja niiden tallenteet liikuttavat satoja teistä joka viikko. Tee yksi 30 min treeni tai yhdistä monia.
 • Uudet HYBRIDI-treenit ovat saaneet upean vastaanoton. Lähetämme kaikki sali 1:ssä ohjattavat ”oikeat” tunnit sinulle suoraan kotiin. Tunneilla on elämys taattu.
 • Kehitystyö jatkuu edelleen ja uusi AplicOnline-palvelu avataan sinulle huhtikuussa.
 • Ulkoliikuntaa on tarjolla useita tunteja joka viikko.
 • Tulevilla viikoilla alkaa myös uudet etävalmennusryhmät.
 • Meidän oma personal trainerit auttavat sinua mielellään myös etänä ja lisäävät sitä kautta ryhtiä kotiliikuntaan.

Nämä kaikki ovat sinun jäsenetujasi. Valitse oma tapasi ja käytä aika kotona oman kunnon ylläpitämiseen tai jopa kehittämiseen. Nyt jos koskaan tarvitaan vielä lisää, niitä pieniä hyviä hetkiä liikunnan parissa, että jaksamme niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Hyppää siis ennakkoluulottomasti jonkun uuden jutun pariin. Lue lisää jäseneduistasi alta.

 

Jäsenetuna kuukauden ilmainen BookBeat

Nyt saat kokeilla Suomen suosituinta äänikirjapalvelua 1 kk maksutta! BookBeatissa on yli 200 000 ääni- ja e-kirjaa. Saat kokeilujakson ajaksi käyttöön BookBeat Premium -paketin, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti! Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja edun viimeinen lunastuspäivä on 31.5.2021. Ilmaisjakson jälkeen tilaus jatkuu valitsemasi paketin mukaisesti, alkaen 9,99 €/kk. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, voit milloin tahansa lopettaa tilauksen.

 

Aplicon jäsen: Lunasta etusi sähköpostissasi olevalla etukoodilla!

 

Toivotut Etävalmennusryhmät kuuluvat jäsenyyteesi

Viime keväänä aloitimme ensimmäiset Etävalmennusryhmämme ja ne ovat saaneet nyt oman paikkansa meidän tarjonnassamme. Luonnollisesti näin keväällä eniten toiveita on tullut erilaisista juoksuryhmistä, sekä porrastreenistä. Porrastreenivalmennus ja Tabata- oman kehon painolla ovat 4 viikon mittaisia ja juoksutreenejä on 8 viikon ajalle. Saat joka viikko etävalmennusryhmän omaan Facebook-ryhmään harjoitteet, jotka ovat suunniteltu kyseiselle viikolle. Itse harjoitteet voit sitten suorittaa koska tahansa. Ryhmässä voit kysyä valmentajalta lisäohjeita ja kommentoida treenituntemuksia. Lisätietoa ryhmien sisällöstä saat valmentajilta.

Voit ilmoittautua suoraan valmentajalle tai tästä linkistä: https://aplico.fi/kurssit/

 

Ulkotreenejä Aplicon pihassa

Kevät kelit suosivat, ja meillä treenataan monipuolisesti myös Aplicon pihassa. Treenivälineinä toimivat kuminauhat, kahvakuulat, sekä oman kehon paino.  Muista varata paikkasi ajoissa tuntivarausjärjestelmästä ja tule hakemaan sekä raitista ilmaa että hyvää hikistä oloa. Ohjaaja kuittaa sinut mukaan tunnille ulkona, niin sinun ei tarvitse edes piipahtaa sisätiloissa treeniin saapuessasi. Nähdään vain aurinkoisella etupihalla toimintasalin edessä.

 

 • 28.3. sunnuntaina klo 12.00, Lumi-Zumba / Jutta
 • 28.3. sunnuntaina klo 13.00, Piha-jooga / Risto L
 • 29.3. maanantaina klo 17:00, Kuminauhatreeni / Sari H
 • 303. tiistaina klo 16:30, ulkotreeni Tabata / Risto V
 • 31.3. keskiviikkona klo 12:00, ulkoliikunta Kahvakuula / Jussi
 • 1.4. torstaina klo 17:00, ulkoliikunta Kuntopiiri / Jussi

 

Miten sinä voit? Firstbeat -hyvinvointianalyysi vaikka etänä kotiin

Firstbeat hyvinvointianalyysi on kolmen päivän mittaus, joka antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon ja mielen hyvinvoinnista. Tämä on yksi uusi lisäpalvelu toiminnassamme, johon olemme kouluttautuneet kevään aikana. Hyvinvointianalyysi perustuu Firstbeatin kehittämään ainutlaatuiseen sykevälianalyysiin, joka tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa stressinhallinnasta ja palautumisesta sekä liikunnan vaikutuksista ja kuntotasosta. Mittauksesta saadun tiedon avulla opit hallitsemaan paremmin stressin kokonaiskuormaa ja pienillä muutoksilla arjessa pystyt vaikuttamaan merkittävästi omaan jaksamiseesi ja hyvinvointiisi. Tarjoukset myös oman yrityksen henkilökunnalle. Kaikki voidaan tehdä alusta loppuun etänä!

 

Lue lisää tästä lisäpalvelusta: https://aplico.fi/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

 

Pääsiäisen aukioloajat

Kuntosalille voit varata tunnin treeniaikoja varausjärjestelmästämme la ja su päiville. Varaathan ajan etukäteen kuntosalille ja ohjatuille tunneille. Kiitos paljon.

 • Pe 2.4. arkipyhä ja klubi on suljettu.
 • La 3.4. VASTAANOTTO avoinna 08:00-22:30
 • Su 4.4. VASTAANOTTO avoinna 09:30-22:30
 • Ma 5.4. arkipyhä ja klubi on suljettu.

 

Pyrimme edelleen tekemään kaikkemme, että pystymme tukemaan teidän liikuntaanne, terveyttä ja hyvää oloa myös näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Toivomme hartaasti, että tilanteesta huolimatta pysytte matkassamme ja jatkatte palveluiden käyttöä jäsenenämme. Se on meidän koko joukkueelle äärimmäisen tärkeää monella tapaa. Sydämellinen kiitos teille kaikille kannustamisesta ja mukana olosta. Se auttaa meitä panostamaan työhömme ja teidän hyvinvointiinne entistäkin enemmän ja saamme vielä tehdä tätä työtä.

 

Ei anneta tämän ajan viedä liikunnan iloa, vaan nautitaan sen tuomasta energiasta! Nähdään klubilla, ulkona, etävalmennuksissa, hybriditreeneissä ja livestriimeissä! Sinä päätät, miten liikut. Me olemme täällä sinua varten ja opastamme ilolla kohti uutta tapaa treenata! Sen aika on nyt!

 

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: