Rokk! – Rohkeasti kivun kanssa -ryhmä

Alkaen 98,00 

Fysioterapeutti Paula Kotilaisen ja Personal trainer Christian Söderholmin neljän viikon valmennusryhmä on tarkoitettu kelle tahansa, joka kärsii mistä tai minkä asteisesta kivusta tahansa. Ryhmässä saat neljä erilaista treenihetkeä, jossa huomioidaan sinut ja liikkumisen ja kivun tuottamat haasteet, hauskuutta unohtamatta.
Liikevariaatiot ja erilaiset strategiat liikkumisessa ovat tärkeitä silloin, kun halutaan lisätä tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä ja lieventää kipuja. Ryhmän tarkoitus on antaa sinulle variaatioita ja erilaisia harjoitteluvaihtoehtoja miten pystyt lisäämään vaikkapa intensiteettiä. Harjoittelumuodot ovat mm. laiteharjoittelu liikepareilla, kehonpainotreeni, sekä pariharjoittelu.
Ryhmän hinta on Aplicon jäsenille 98€, perushinta 129€.
Syksyn ryhmä ohjataan keskiviikkoisin 6.-27.9. klo 8:00-9:00.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: