Personal Training verkossa

185,00 

Kaipaatko motivaatiota ja treeniseuraa kotitreeneinin? Valmentajan tuen saat myös etänä ja samalla säännölliset treenit kulkemaan. Jotta saat palvelua ja apuja harjoitteluusi ajasta ja paikasta riippumatta, on siihen luotu tuote: Personal Training verkossa.

Personal Training verkossa -paketissa saat henkilökohtaista valmennusta ja etenet kohti tavoitteitasi. Valmentaja voi olla tukenasi myös yksinkertaisesti tehdäksesi treenit ohjatusti ja sovittuun kellonaikaan. Sinä päätät, mihin tarkoitukseen PT:n hommaat! Meidän tehtävä on olla liikuntasi ja terveytesi tukena!

Personal Training verkossa on 2-4 viikon paketti. Valmennuksen aikana sinulla on 4 tapaamista etänä videopuhelun välityksellä, sekä sinulle tehdään ohjelma tavoitteesi mukaan tämän verkkovalmennuksen ajaksi. Tapaamiset voivat koostua esimerkiksi treenin ohjauksesta, ravintoluennosta tai tekniikkaopastuksesta. Jokainen ohjelma räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Verkko-oston jälkeen Personal Trainerisi on sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä.

Jos haluat käyttää maksamiseen E-passia, Eazybreakia, Smartum- tai Edenred mobiilia ole yhteydessä Aplicon vastaanottoon info@aplico.fi tai 050-356 3045. Tarkista aukioloaikamme tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/

Personal Training –verkkovalmennus sisältää:

  • 4 tapaamista verkossa
  • Tapaamiset 1-2 kertaa viikossa. Valmennuksen kesto 2 tai 4 viikkoa
  • Välineet tapaamiseen voi olla: facetime, teams tai messenger/whats app videopuhelu.
  • Asiakas saa 4 viikon ohjelman, jota seurataan ja ohjataan verkossa
  •  Hinta: 185,00 € (sis. ALV)

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: