MAMA-kurssit (vauvan kanssa tai raskaana oleville)

59,90 

MamaYoga – Äitiysjooga 10.2.-17.3.2022 TO klo 10:00

Tällä tunnilla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden asennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Tunnin tarkoitus on lempeästi huoltaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

MamaDance – Tanssi vauvan kanssa 24.3.-28.4.2022 TO klo 10:00

Tällä tunnilla vauvaa pidetään rintarepussa tai kantoliinassa. Tunnilla tanssitaan vauvan kanssa erilaisin teemoin. Tanssi on lempeää ja palauttavaa liikuntaa. Sopii hyvin myös raskaana oleville. Tämä tunti tarjoaa positiivisia elämyksiä sekä yhteisiä hetkiä vauvalle ja äidille.

MamaCore – Core kuntoon 5.5.-16.6.2022 TO klo 10:00 (helatorstaina ei tuntia)

Tunnilla opit oikean ryhdin, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon lihaksia vahvistetaan tällä tunnilla monipuolisesti lantionpohjaa unohtamatta. Tunti sopii loistavasti myös erkaumasta kärsiville ja palauttavaksi harjoitukseksi synnytyksen jälkeen. Harjoitteet sopivat myös raskaana oleville ja vahvistavat kehoa lempeästi.

 

Kurssit kuuluvat Aplicon jäsenyyteen.

Kurssille voi osallistua myös kurssimaksulla: 6x kurssi 59,90€. Kurssin ajan saat myös käyttää kuntosalia sekä tutustua ryhmäliikuntatunteihin.

Poista

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: