Livestriimi viikoksi

alk. 16,90 

Aplicon monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta on nyt käytettävissäsi verkossa!

Aplico livestriimaa ryhmäliikuntatuntinsa ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua monipuoliseen ohjattuun liikuntaan missä vain! Ohjaajina toimii Aplicon tutut liikunnanohjaajat ja myös lähetys toteutetaan itse.

Sinun on on mahdollista ostaa tämä palvelu käyttöösi 16,90€/vko. Voit ostaa myös useamman viikon kerralla.

Live-jumppien ohjelmassa on tarjolla eri tyyppisiä ryhmäliikuntatunteja. Kehonhuollollisia tunteja on mm. Pilates, Terveselkä ja YogaFlow. Lihaskuntotunteja mm. Power Body, Lihaskunto, Kahvakuula ja RVP. Live-jumpissa myös Äiti-vauvajumppaa, Koko perheen treenejä sekä Les Mills-tunteja. Tanssilliset tunnit ovat päässeet mukaan striimeihin myös. Kehitämme palvelua koko ajan ja otamme mielellämme toiveita vastaan. Live-jumppien aikataulu on nähtävillä Aplicon ryhmäliikuntakalenterissa.

Livestriimit ovat katsottavissa jälkikäteen viikon ajan striimin lähetyspäivästä.

Tilauksesi tulee verkko-oston jälkeen voimaan seuraavana maanantaina.  Saat yhdellä sähköpostilla linkit koko viikon Live-lähetyksiin. Live tapahtuu YouTube-videopalvelun kautta.

Jos haluat käyttää maksamiseen E-passia, Eazybreakia, Smartum- tai Edenred mobiilia ole yhteydessä Aplicon vastaanottoon. Aukioloaikamme ovat ma-to klo 9-21 ja pe klo 9-20 ja la klo 9-13 info(a)aplico.fi 050-356 3045.

Poista

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Kyllä, varaan näytetunnin: