Laitepilates

Alkaen 14,50 

Tervetuloa laitepilateksen maailmaan oppimaan uutta kehostasi ja voimaan hyvin! Laitepilatesharjoittelu ylläpitää lihastasapainoa ja lihaskalvojen kimmoisuutta, sekä kehittää tehokkaasti kehonhallintaa ja -tuntemusta. Laitepilatesharjoittelun tuomat hyödyt siirtyvät tehokkaasti myös muihin lajeihin ja arkeen, ja se sopiikin kenelle tahansa. Vahvasta keskivartalosta ja oman kehon tuntemuksesta hyötyvät niin selkäkivuista kärsivä istumatyöläinen kuin aktiiviurheilijakin. Tuloksena voimaa, vaan ei vääntöä. Laitteiden kokonaisvaltainen teho täytyy kokea – sitä ei voi selittää!

Voit osallistua laitepilateksen viikkotunneille suoraan, jos olet ennen käyttänyt laitteita. Mikäli laji on uusi, sinun tulee osallistua yhden kerran alkeistunnille, jonka jälkeen voit siirtyä viikkotuntien käyttäjäksi. Alkeistunnilla opastetaan laitteen käyttö, toimintaperiaatteet sekä opit ensimmäiset perusliikkeet.

Laitepilates-hinnasto:

Kertakortti 14,50€ (Aplicon jäsenetuhinta)

Kertakortti 27,50€ (muut)

Sarjakortti 6x 84,00€ (Aplicon jäsenetuhinta)

Sarjakortti 6x 162,00€ (muut)

Sarjakortti 12x 144,00€ (Aplicon jäsenetuhinta)

Sarjakortti 12x 299,00€ (muut)

Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

 

Voit varata paikan tunneille soittamalla vastaanottoomme p. 050 356 3045

Verkkokauppaostoksen olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä vastaanottoomme. Tarkista aukioloaikamme tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: