Kunnon 15 minuuttia

17,90 

Kunnon 15 minuuttia on herättelevä kirja päivittäisestä ajankäytöstä. Jos sinulla on vartti ylimääräistä aikaa, mitä tekisit sillä? Tai jos saisit juuri nyt tehdä vartin mitä tahansa ikinä haluaisit, mitä tekisit?

Maailma tuhlatuin luonnonvara on aika. Yhtään varttia emme saa koskaan takaisin. Kaikkeen siihen on aikaa, minkä haluat tehdä ja saavuttaa. Pystymme muuttamaan sitä, mitä haluamme muuttaa. Kirja opastaa, mitä kaikkea voit saavuttaa ja saada aikaan, jos teet sitä 15 minuuttia päivässä. Voiko haaveiden toteutuminen todella lähteä vain viidestätoista minuutista päivässä? Kyllä voi.

Postituskulut ovat 9,30€ ja yli 50€ kertaostosta veloitukseton postitus. Voit noutaa tuotteen myös Aplicon vastaanotosta ma-to klo 9-21, pe klo 9-20, la klo 9-13 ja su klo 16-20

Kirjailija:

  • Sami Hurme
  • Jutta Österberg-Hurme
Kieli: Suomi
Paino: 312 grammaa
Julkaistu: 2018-01-01
Kustantaja: Fitra
Sivumäärä: 144

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Kyllä, varaan näytetunnin: