Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Alkaen 159,00 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on mittaus, joka antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon ja mielen hyvinvoinnista. Hyvinvointianalyysi perustuu Firstbeatin kehittämään ainutlaatuiseen sykevälianalyysiin, joka tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa stressinhallinnasta ja palautumisesta sekä liikunnan vaikutuksista ja kuntotasosta. Mittauksesta saadun tiedon avulla opit hallitsemaan paremmin stressin kokonaiskuormaa ja pienillä muutoksilla arjessa pystyt vaikuttamaan merkittävästi omaan jaksamiseesi ja hyvinvointiisi.

Firstbeat hyvinvointianalyysi auttaa sinua

  • tunnistamaan voimavarojasi kuluttavat tekijät
  • näkemään stressipiikit ja stressin kokonaismäärän vuorokaudessa
  • löytämään syyt kuormittumisen taustalla

Firstbeat Hyvinvointianalyysi sisältää

  • 3 vrk sykevälianalyysi mittauksen
  • henkilökohtaisen kirjallisen palauteraportin
  • henkilökohtainen palautekeskustelu ja konsultaatio personal trainerin kanssa sekä toimenpidesuositukset jatkoon
  • Yli 10 hengen ryhmille toteutetut mittaukset sisältävät myös ryhmpäpalauteraportin (yksittäiset mittaustulokset eivät ole erotettavissa ryhmäpalautteessa).

Koko mittaus ja siihen liittyvät palautteet sekä yksilöille, että ryhmille on mahdollista toteuttaa myös täysin etänä. Pyydä erillinen tarjous ryhmällesi sari.hankimo@aplico.fi 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: