Contigo Purity Glass

29,90 

Contigo Purity Glass vesipullo on ihanteellinen niille, jotka haluavat lasipullosta raikasta, puhtaalle maistuvaa vettä. Lasiin ei liukene muovin tai metallin makua eikä myöskään haitallisia aineita.

Täysin BPA-vapaa vesipullo on tehty lasista, ruostumattomasta teräksestä ja elintarvikekäyttöön sopivasta muovittomasta silikonista.  Silikonin ansiosta saat hyvän otteen pullosta. Silikonihuppu ehkäisee pullon rikkoontumista.

Pullon voi pestä astianpesukoneessa.

Tilavuus 590 ml.

Contigon Roosa Nauha-kampanjatuote.  Myyntituotosta lahjoitetaan 10% osuus Syöpäsäätiölle naisten syöpien vastaiseen työhön.

Postituskulut ovat 9,30€ ja yli 50€ kertaostosta veloitukseton postitus. Voit noutaa tuotteen myös Aplicon vastaanotosta ma-to klo 9-21, pe klo 9-20, la 9-13, su 16-20

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Kyllä, varaan näytetunnin: