Toiminta jatkuu aluehallintovirastolle tehdyn selvityksen mukaisesti Ratakadulla!

Tästä pääset lukemaan koko selvityksemme Aluehallintovirastolle ja Lohjan kaupungille covid-19-epidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Aluehallintovirasto päätti perjantaina, että Lohja ei siirry tartuntalain pykälään 58 g, eli toimitilojen sulkeminen/rajoittaminen 10 henkilöön per tila, vaan paikallisen tilanteen valossa jatkamme pykälän 58 d mukaisesti. Tämä velvoittaa yrityksen tekemään suunnitelman alla mainitun mukaisesti. Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on tehnyt kyseisen selvityksen ja toteuttanut toimenpiteet toiminnassa jo ennakkoon. Se on ollut luettavissa sivuillamme 22.2.2021 alkaen ja toimintamallit ovat osa arkeamme. Toimintamme jatkuu sen mukaisesti Ratakadun tiloissa. Sen lisäksi tarjoamme monia etäpalveluita kotiliikunnan tueksi ja ohjattua ulkoliintaa, jotta sinä voit jatkaa liikuntaa valitsemallasi tavalla kanssamme ja voida hyvin.

Toimintamallien noudattaminen on asiakkaillemme velvoittavaa. Henkilökuntamme valvoo toimintamalliemme noudattamista ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla ja ovat oikeutettuja poistamaan asiakkaat tiloistamme, jotka eivät noudata ohjeita covid-19-epidemian leviämisen ehkäisemikseksi. Lämmin kiitos kaikille yhteistyöstä jo etukäteen! Yhteistyöllä jatkamme edelleen saavuttaaksemme terveemmän huomisen! Se koittaa vielä!

Alta voit lukea koko selvityksemme sekä toimintamallimme Ratakadulla!

Tiedoksi jäsenillemme tekemämme selvitys covid-19-epidemian leviämisen estämiseksi!

Aluehallintoviraston päätös on voimassa ajalla 25.2.–14.3.2021 ja se on väliaikaisen tartuntatautilain pykälän 58 d mukainen. Päätös koskee toimijoiden sisätiloja, joita käytetään yli 10 asiakkaan tai osallistujan samanaikaiseen oleskeluun, sekä rajattuja ulkotiloja, joita käytetään samanaikaiseen yli 50 asiakkaalle.

 

Lue tästä kaikki toimintamallimme, jotka ovat velvoittavaa kaikille tiloissamme asioiville.

Toimintamallit ja rajoitukset kuntokeskuksessamme 22.2.-31.3.

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: