Toiminta Aplico Ratakadun tiloissa 15.3.–28.3. välisenä aikana

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti torstaina 11.3.2021, että nykyiset rajoitukset Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella jatkuvat. Tartuntatautilain pykälän 58 g mukainen päätös jatkuu ja on tämän hetkisen tiedon mukaan voimassa 15.-28.3.2021. Iltapäivälehtien lööppien sijaan aina virallinen kanava on se, jonka mukaan toimimme. Tällä hetkellä toimintaamme säätelee aluehallintovirasto ja sen päätösten mukaan me toimimme ja noudatamme tartuntalakia. Tiedotamme teitä aina heti virallisen tiedon saatuamme.

Tartuntalain pykälän 58 g mukainen tilojen sulkeminen koskee laajasti niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijoiden tiloja. Sen mukaan sisätiloja on kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään kymmenen asiakasta tai osallistujaa. Ulkotiloissa vastaava asiakasmääräraja on viisikymmentä. Jos toimija ei rajaa tilojen käyttöä korkeintaan edellä mainittuihin henkilömääriin, tilat on suljettava. Tilojen käytössä on aina huomioitava tartuntatautilain mukaiset uudet velvoitteet terveysturvallisista järjestelyistä ja asiakkaiden ohjeistamisesta. Jos terveysturvallisuudesta ei ole mahdollista huolehtia, tilaa ei voi käyttää.

 

Olemme tehneet edelleen kovasti töitä muokataksemme koko sisätiloissa tapahtuvan toimintamme tämän mukaiseksi. Meidän 3000 m2 tiloihin tuon 10 henkilön sijoittaminen on helppoa, mutta se vaati koko lukujärjestyksen muuttamista kyseisille viikoille. Avin ohjeen mukaan 10 henkilöön ei lasketa henkilökuntaa. Luethan huolella alla olevan listan vielä uudelleen näistä uusista toimenpiteistä, joita olemme tehneet to 4.3. annetun selvityksen jälkeen. Näillä toimenpiteillä pystymme noudattamaan uusia rajoituksia ja suorittamaan omavalvontaa sisätiloissa tapahtuvan liikunnan osalta. Suosituimpia tunteja on useita peräkkäin sekä ulkoliikunta palaa tarjontaan jokaiselle viikonpäivälle. Meillä on ilo kertoa, että UUTENA palveluna nyt toimii se, että pääset mukaan Aplicoon myös HYBRIDINÄ. Kaikki Sali 1 tapahtuvat tunnit tulevat sinulle reaaliajassa kotiin ja olet etänä mukana aidossa tunnelmassa. Vuoden ajan tutuksi tulleet livestriimit ja niiden tallenteet jatkuvat myös lukujärjestyksen mukaisesti. Kanssamme liikkuminen kotoa käsin on nyt entistäkin monipuolisempaa.

 

Huomioitavaa toimintamalleissa 8.3.–28.3. välisenä aikana:

 1. Kuntosalin aukioloaikoja on rajoitettu, jotta valvonta onnistuu. Aukioloajat ovat ma-pe 4.45–22.30, la 6.00–22.30 ja su 9.45–21.15. Aukioloajan henkilökuntamme on valvomassa jokaisessa käytössä olevassa tilassa.
 2. Kuntosalille ja toimintasalille varataan paikka varausjärjestelmästämme. Valitset ennakkoon, kummassa tilassa suoritat päivän treenisi. Koko treeni alkulämmittelyineen tulee suorittaa valitussa tilassa. Voit varata tunnin harjoitteluajan ja väleissä on 15 minuutin tauot kontaktien välttämiseksi.
 3. Olemme luoneet kyseisille viikoille ryhmäliikuntaan erikoislukujärjestyksen, jotta tuntien välissä on 15 minuutin tauot. Tarkastathan tuntisi alkuajan niin olet oikeaan aikaan paikalla. HUOM: Kaikki aikaisemmat varaukset ovat poistettu ja uusi lukujärjestys on nyt varattavissasi: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html Suurissa ryhmäliikuntatiloissa ja varastoissa on asiakkaille erilliset sisään- ja uloskäynnit kontaktien välttämiseksi. Varaathan vain yhden liikuntatunnin/päivä. Varaathan vain yhden liikuntatunnin/päivä. Mikäli sinulla on paikka jo yhdelle tunnille niin muut jonopaikat meillä on oikeus poistaa, mikäli niitä ilmenee. Tällä takaamme, että mahdollisimman moni pääsee liikkumaan.
 4. Saavuthan omalle varaamallesi tunnille maksimissaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Ylimääräistä oleilua kuntokeskuksemme tiloissa tulee välttää. Varaathan vain yhden liikuntatunnin per päivä tästä syystä. Varatun tunnin/kuntosalin jälkeen salilta on poistuttava välittömästi.
 5. Kahvilan tilat ovat ko. ajan poissa käytöstä. Kahvin saat mukaasi take away-mallilla maskin takaa hymyilevien silmien kera.
 6. Omavalvontaamme kuuluu se, että henkilökunta valvoo ryhmätunneilla turvavälejä ja maskin käyttöä sekä kiertää säännöllisesti kaikissa tiloissa ja seuraa turvavälien sekä hygieniaohjeiden noudattamista. Henkilökunnalla on oikeus poistaa tiloista asiakkaat, jotka eivät noudata määriteltyjä toimintamallejamme covid-19 osalta. Maskissa saavutaan tiloihimme ja asioidaan vastaanotossa, aulassa sekä pukutiloissa. Itse liikuntasuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää, mikäli pidät etäisyyttä muihin.
 7. Pukuhuoneessa pitää noudattaa turvaväliä 2 m ja siellä saa olla maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan. Henkilökunta valvoo myös näiden ohjeiden noudattamista. Lisäksi suosittelemme asiakkaita pukemaan treenivaatteet valmiiksi ulkovaatteiden alle, jotta pukuhuoneessa oloaika lyhenee minimiin. Voit edelleen jättää myös kengät aulaan ja siirtyä suoraan tilaan, jonne olet varannut paikan.
 8. Lapsiparkintilan asiakasmäärä on laskettu 8 henkilöön ja vanhemmat huolehtivat lasten käsienpesusta omiensa ohella.
 9. Asiakaspalvelu palvelee pleksin ja maskien takaa sekä etänä puhelimen ja sähköpostin välityksellä.
 10. Oma Personal Trainerit ilmoittavat sinulle mahdolliset muutokset yhteisissä harjoitusajoissanne.
 11. Laitepilates ja valmennusryhmät ovat 4–8 henkilön pienryhmiä ja ne jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti.
 12. Kaikki jo voimassa olleet toimintamallimme ovat edelleen käytössä mm. maskin käyttö, käsienpesu, laitteiden desinfiointi, turvavälit jne. Tästä klikkaamalla pääset kertaamaan kaikki toimintamallimme.
 13. Tiedotteen lopusta voit lukea selvityksemme Aville tartuntalain pykäliin 58 g ja 58 d.

Välineiden lainaus ja spinningpyörien vuokraus käynnistyy 13.3.2020

Toiminnan rajoitusten jatkuessa viranomaisten toimesta nyt useamman viikon, avaamme välineiden lainauksen ja vuokrauksen. Voimassa oleva jäsenyys oikeuttaa lainaamaan meiltä painoja, pumppi-tankoja, step-lautoja ja kahvakuulia jne. Klikkaa vuokrauslistaan alta, niin näet lisätietoja ja voit varata ajan, jolloin voit välineet noutaa tiloistamme. Välineet luovutetaan vain ennakkoon sovittuina aikoina kontaktien välttämikseksi.

Spinningpyöriä vuokraamme 50 €/4 viikkoa, sillä nämä vaativat huoltoa palautuksen yhteydessä.

Klikkaa tästä varaamaan väline itsellesi.

 

Tilanne valtakunnallisesti ja Lohjalla on jatkuvassa muutoksessa, kuten me kaikki tiedämme. Tämän tiedotteen ja toimintamallien mukaan toimimme 28.3. asti. Mikäli muutoksia tulee infoamme teitä niistä pikimmiten. Olemme vuoden tehneet töitä teidän turvallisen liikunnan eteen niin paikan päällä, kuin etänä. Me teemme joka päivä parhaamme, että sinulla, Aplicon jäsen on monia mahdollisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon tänä haastavana aikana. Kiitos, kun olet matkassamme. Nähdään ainakin hybriditunneilla viikolla! Kuulemme ilolla mitä pidätte tästä uudesta palvelustamme! Kiitos jo kuluneen viikon ajatuksista ja ihanasta palautteesta, jota olemme saaneet!

 

Yhteistyöterveisin,

Jutta Österberg-Hurme yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ratakatu 24, 08150 Lohja

www.aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

 

Tiedoksi jäsenillemme tekemämme selvitys (58 g) covid-19-epidemian leviämisen estämiseksi!

Tiedoksi jäsenillemme tekemämme selvitys covid-19-epidemian leviämisen estämiseksi!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: