Toiminta Aplico Ratakadun tiloissa 8.3.–14.3. välisenä aikana

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti torstaina 4.3.2021 uusista rajoituksista Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelle. Nyt myös aikaisemmin pois jätetty Lohja on mukana tässä listassa. Tartuntatautilain pykälän 58 g mukainen päätös astuu voimaan meilläkin maanantaista ja on voimassa 8.-14.3.2021.

Tartuntalain pykälän 58 g mukainen tilojen sulkeminen koskee laajasti niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijoiden tiloja. Sen mukaan sisätiloja on kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään kymmenen asiakasta tai osallistujaa. Ulkotiloissa vastaava asiakasmääräraja on viisikymmentä. Jos toimija ei rajaa tilojen käyttöä korkeintaan edellä mainittuihin henkilömääriin, tilat on suljettava. Tilojen käytössä on aina huomioitava tartuntatautilain mukaiset uudet velvoitteet terveysturvallisista järjestelyistä ja asiakkaiden ohjeistamisesta. Jos terveysturvallisuudesta ei ole mahdollista huolehtia, tilaa ei voi käyttää.

 

Olemme tehneet kuluneen vuorokauden töitä muokataksemme koko sisätiloissa tapahtuvan toimintamme tämän mukaiseksi. Meidän 3000 m2 tiloihin tuon 10 henkilön sijoittaminen on helppoa, mutta se vaati koko lukujärjestyksen muuttamista ensi viikolle. Avin ohjeen mukaan 10 henkilöön ei lasketa henkilökuntaa. Luethan huolella alla olevan listan uusista toimenpiteistä, joita olemme tehneet to 4.3. annetun selvityksen jälkeen. Näillä toimenpiteillä pystymme noudattamaan uusia rajoituksia ja suorittamaan valvontaa sisätiloissa tapahtuvan liikunnan osalta. Suosituimpia tunteja on useita peräkkäin sekä ulkoliikunta palaa tarjontaan jokaiselle viikonpäivälle. Meillä on ilo kertoa, että UUTENA palveluna ensi viikosta on se, että pääset mukaan Aplicoon myös HYBRIDINÄ. Kaikki Sali 1 tapahtuvat tunnit tulevat sinulle reaaliajassa kotiin ja olet etänä mukana aidossa tunnelmassa. Vuoden ajan tutuksi tulleet livestriimit ja niiden tallenteet jatkuvat myös lukujärjestyksen mukaisesti. Kanssamme liikkuminen kotoa käsin on nyt entistäkin monipuolisempaa.

 

Huomioitavaa toimintamalleissa 8.3.–14.3. välisenä aikana:

 1. Kuntosalin aukioloaikoja on rajoitettu, jotta valvonta onnistuu. Aukioloajat ovat ma-pe 4.45–22.30, la 6.00–22.30 ja su 9.45–21.15. Aukioloajan henkilökuntamme on valvomassa jokaisessa käytössä olevassa tilassa.
 2. Kuntosalille ja toimintasalille varataan paikka varausjärjestelmästämme. Valitset ennakkoon, kummassa tilassa suoritat päivän treenisi. Koko treeni alkulämmittelyineen tulee suorittaa valitussa tilassa. Voit varata tunnin harjoitteluajan ja väleissä on 15 minuutin tauot kontaktien välttämiseksi.
 3. Olemme luoneet ensi viikolle ryhmäliikuntaan erikoislukujärjestyksen, jotta tuntien välissä on 15 minuutin tauot. Tarkastathan tuntisi alkuajan niin olet oikeaan aikaan paikalla. HUOM: Kaikki aikaisemmat varaukset ovat poistettu ja uusi lukujärjestys on nyt varattavissasi: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html Suurissa ryhmäliikuntatiloissa ja varastoissa on asiakkaille erilliset sisään ja uloskäynnit kontaktien välttämiseksi.
 4. Saavuthan omalle varaamallesi tunnille maksimissaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Ylimääräistä oleilua kuntokeskuksemme tiloissa tulee välttää. Varaathan vain yhden liikuntatunnin per päivä tästä syystä. Varatun tunnin/kuntosalin jälkeen salilta on poistuttava välittömästi.
 5. Kahvilan tilat ovat ensi viikon poissa käytöstä. Kahvin saat mukaasi take away-mallilla maskin takaa hymyilevien silmien kera.
 6. Omavalvontaamme kuuluu se, että henkilökunta valvoo ryhmätunneilla turvavälejä ja maskin käyttöä sekä kiertää säännöllisesti kaikissa tiloissa ja seuraa turvavälien sekä hygieniaohjeiden noudattamista. Henkilökunnalla on oikeus poistaa tiloista asiakkaat, jotka eivät noudata määriteltyjä toimintamallejamme covid-19 osalta.
 7. Pukuhuoneessa pitää noudattaa turvaväliä 2 m ja siellä saa olla maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan. Henkilökunta valvoo myös näiden ohjeiden noudattamista. Lisäksi suosittelemme asiakkaita pukemaan treenivaatteet valmiiksi ulkovaatteiden alle, jotta pukuhuoneessa oloaika lyhenee minimiin. Voit edelleen jättää myös kengät aulaan ja siirtyä suoraan tilaan, jonne olet varannut paikan.
 8. Lapsiparkintilan asiakasmäärä on laskettu 8 henkilöön ja vanhemmat huolehtivat lasten käsienpesusta omiensa ohella.
 9. Asiakaspalvelu palvelee pleksin ja maskien takaa sekä etänä puhelimen ja sähköpostin välityksellä.
 10. Oma Personal Trainerit ilmoittavat sinulle mahdolliset muutokset yhteisissä harjoitusajoissanne.
 11. Laitepilates ja valmennusryhmät ovat 4–8 henkilön pienryhmiä ja ne jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti.
 12. Toiminnan ollessa vain tämän viikon rajattuna emme vielä avaa välineiden lainausta.
 13. Kaikki jo voimassa olleet toimintamallimme ovat edelleen käytössä mm. maskin käyttö, käsienpesu, laitteiden desinfiointi, turvavälit jne.
 14. Tästä pääset kertaamaan kaikki toimintamallimme: https://aplico.fi/toimintamallit-ja-rajoitukset-kuntokeskuksessamme-22-2-31-3/

 

Tilanne valtakunnallisesti ja Lohjalla on jatkuvassa muutoksessa, kuten me kaikki tiedämme. Tämän tiedotteen ja toimintamallien mukaan toimimme 14.3. asti. Mikäli muutoksia tulee infoamme teitä niistä pikimmiten. Olemme vuoden tehneet töitä teidän turvallisen liikunnan eteen niin paikan päällä, kuin etänä. Me teemme joka päivä parhaamme, että sinulla, Aplicon jäsen on monia mahdollisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon tänä haastavana aikana. Kiitos, kun olet matkassamme. Nähdään ainakin hybriditunneilla ensi viikolla! Kuulemme ilolla mitä pidätte tästä uudesta palvelustamme! Me olemme innoissamme!

 

Yhteistyöterveisin,

Jutta Österberg-Hurme yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ratakatu 24, 08150 Lohja

www.aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: