Tärkeä ylimääräinen jäsentiedote -Avin päätös on nyt julki!

Arvoisa Aplicon asiakas, Tässä ylimääräinen asiakastiedote liittyen Avin tämänpäiväiseen tiedotteeseen, joka koskettaa myös meidän toimintaamme. Emme saaneet yhteistä toivomaamme joululahjaa. Lue kuitenkin tiedote loppuun. Meillä on jälleen mietittynä keinoja liikuntaasi tällekin ajalle. Olemme taatusti miettineet jo jonkun jutun sinunkin treeniesi tueksi.

 

Toimintaamme nyt määrittelevä Etelä-Suomen aluehallintovirasto (Avi) on antanut tänään (torstaina 23.12.) julki päätöksen klo 15.20, jolla suljetaan suurin osa maan toiminnoista sisältäen urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat. Sulku alkaa tiistaina 28.12.2021. Mukana sulussa on melkein koko Suomi. Tämä kestää onneksi vain kaksi viikkoa, ja on voimassa 10.1.2022 asti. Päätös perustuu tartuntatautilain pykälään 58g, joka ei anna mahdollisuutta pitää tiloja avoinna edes koronapassilla. Avin päätös on luettavissa tästä linkistä kokonaisuudessaan: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928572

 

Tämä tarkoittaa siis sitä, että tiistaista 28.12. alkaen kuntosali ja ryhmäliikunta ovat suljettuna Avi:n määräyksestä, mutta hyvä uutinen on kuitenkin se, että me emme jätä teitä vaan liikunta jatkuu. Kaikki Sali 1:n ryhmäliikunnat pyörivät lukujärjestyksen mukaisesti hybridinä teille kotiin ja mökeille. Sulun aikana saamme vuokrata tiloja perheiden käyttöön, joten kuntosalille ja virtuaalitunneille voi jäsenemme varata omia vuoroja, kuten viime keväänäkin. Nämä vuorot ovat varattavissa lukujärjestyksestä maanantaina 27.12. klo 12.00 jälkeen. Lue lisää eri vaihtoehdoista alta. Liikutaan tämä joulun ja loppiaisen aika vähän eritavalla.

 

Perhevuoroja kuntosalilla

Kuntosalille voit varata perhevuoroja, sillä perheen keskinen tekeminen jäi sallituksi Avin päätöksessä. Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö ja kun saavutte vastaanottoomme, kuittaamme teidät kaikki mukaan. Sinulla voi olla kaksi perhevuorovarausta viikolle, jotta takaamme mahdollisimman monelle tämän mahdollisuuden. Perhevuorolla on aikaa treenata tunti. Perheeksi katsotaan tässä samassa taloudessa asuvat, ja tämä on teidän vastuullanne. Kaikki Aplicon jäsenet, joilla on jäsenyys voimassa pääsevät veloituksetta näille perhevuoroille. Jos haluatte ottaa jonkun ei jäsenen kotoa mukaan treenaamaan, niin se on tässä kohtaa sinun jäsenetusi. Näin koko tila on teidän perheenne käytössä ja voitte tehdä tästä yhteisen kivan jutun. Perhevuoron voi varata myös yksin. Varauskalenteria päivitetään heti joulunpyhien jälkeen ja maanantaina pääset varaamaan vuoroja. Kuntosalimme on avoinna klo 06:00-22:00 välisenä aikana.

 

Kaikki jo voimassa olevat toimintamallit ovat salilla voimassa perhevuoroilla. Saavutaan maskilla, kädet pestään ja laitteet desinfioidaan tuttuun tapaan.

 

Avin määräyksen mukaisesti sauna ja suihkutilat ovat poissa käytöstä. Kuntosalille tai toimintasalille varanneet perheet voivat jättää ulkovaatteet aulaan. Sali 3:n tilan ja sisäpyöräilyn varanneet voivat viedä ulkovaatteet ko. tiloihin.

 

Hybridi-treenit suoraan klubilta ryhmäliikunnan nälkään

Suosituksi tulleet Hybridi-treenit Sali ykkösen tilasta jatkuvat! Lukujärjestyksestä näet tunnit, milloin ne ohjataan livenä klubilta ja pääset mukaan etänä kotoa. Nautitaan tunnelmasta etänäkin ja tapaat päivittäin tutut ohjaajat.

 

AplicOnline -palvelee ajasta ja paikasta riippumatta

Täältä näet hybridien lisäksi toistasataa tallennetta. Uusimmat tallenteet ovat meidän Riston RVP ja Emman tekemä koko perheen tonttujumppa. Löydät lajeja kahvakuulasta kehonhuoltoon ja kaikkea sillä välillä. Tallenteilla voit treenata milloin sinulle sopii.

 

Etävalmennuksissa ja haasteissa on myös hyvää tekemistä ja seuraamista näiden kahden viikon ajalle. Ota vastaan, vaikka Jutan kehohuoltohaaste ja käytä tämä aika kehosi hyvinvoinnin parissa. Vaikkakin etänä, niin ohjatusti. Olemme luoneet tämän vuoden aikana monia valmennuksia sinne ja varmasti nämä ovat monelta vielä testaamatta.

 

Pääset AplicOnlineen verkkosivuiltamme ja suoraan tästä: https://aplico.fi/apliconline/ Tämänhetkinen AplicOnline- salasana on jäsenillä sähköpostissa, jolla pääset jäsenyyteen kuuluvaan materiaaliin. Jos et löydä tätä tiedotetta sähköpostistasi voit kysyä salasanasi vastaantotostamme.

 

Ulkotreenejä ja ryhmäliikuntaa Aplicon pihassa

Ulkoliikunta on yhä sallittua! Haluamme, että harjoittelette monipuolisesti, niin avaamme uudelleen myös Aplicon ohjatut ulkotreenit.  Treenivälineinä toimivat mm.  kahvakuulat, sekä oman kehon paino.  Muista varata paikkasi ajoissa tuntivarausjärjestelmästä ja tule hakemaan sekä raitista ilmaa että hyvää hikistä oloa. Ohjaaja kuittaa sinut mukaan tunnille ulkona, niin tunneille tullaan käymättä lainkaan sisätiloissa treeniin saapuessasi. Ulkotreeneissä on pakkasrajana -15 astetta. Nähdään vain klubin etupihalla. Ulkoliikunnat ovat nähtävissä lukujärjestyksessä pinkillä värillä maanantaina 27.12. klo 12.00 jälkeen.

 

Muuta toiminnasta

  • Kahviosta saat kahvin tai virvoitusjuomat ”take awayna” mukaasi treenin jälkeen.
  • Lapsiparkki Omppula ei ole toiminnassa 28.12.–10.1. välisenä aikana Avin määräyksestä.
  • Laitepilates-tunnit ovat tauolla 28.12.–10.1. välisenä aikana.
  • Personal Trainerit ja valmennusryhmien valmentajat infoavat omat asiakkaansa miten treeninne sujuvat ja jatkuvat ko. viikkojen aikana. Oma PT ja Lisä PT-tapaamiset on mahdollista saada myös etävalmennuksena, kotonasi tai ulkona valintasi mukaan.
  • Kauden startin tapahtuma siirtyy tammikuulta pe-la 4.-5.2.2022. Laita tämä jo kalenteriisi. Siirrämme ohjelman suoraan sinne.

Voinko saada hyvitystä kahden viikon ajalle?

Liikuntapalveluiden tuottaminen jatkuu sulusta huolimatta. Toivomme toki, että ylläpitämämme palvelut pitävät sinut liikkeessä ja liikunta yhdessä jatkuu. Näinä poikkeuksellisina aikoina liikuntakin hakee uusia muotoja, jottei hyvä liikuntaputki tai kuntoutus keskeytyisi. Oma personal trainerisi auttavat sinua mielellään uusien mallien hakemisessa. Ainoa tuki, jonka voimme saada, on Teiltä, meidän asiakkailtamme. Tämän tuen voit osoittaa sillä, että jatkat nämä kaksi viikkoa kanssamme etäpalveluilla ja ulkoliikuntoja hyödyntäen. Tällä tuet paikallisen yrityksen toimintaa ja takaat toiminnan jatkuvuutta sekä työntekijöiden työpaikkoja. Se olisi meille paras joululahja.

 

Mikäli kuitenkin päätät olla liikkumatta kanssamme, niin www-sivuillemme tulee maanantaina 27.12. klo 12.00 jälkeen lomake, jolla voit hakea hyvitystä sulun ajalta. Lomake tulee sivulle: https://aplico.fi/jasenille/  Voit valita haetko hyvityksen viikoksi vai kahdeksi. Mikäli käytät etäliikuntapalveluita, perhevuoroja tai mitä tahansa palvelutarjonnastamme ko. aikana, et ole oikeutettu hakemaan hyvitystä.

 

Tämä on sekä meille, että alan muille toimijoille iso takaisku, jälleen kerran. Me tiedämme jo kokemuksesta alan toimijoiden kanssa, että päätös ei perustu siihen, että kuntokeskukset olisivat mitenkään merkittävä lähde koronatartunnoille. Onneksi se on nyt jo noteerattu THL:n tartuntariskiluokituksessa, jossa kuntosalit ovat matalantartunnan luokassa ja ryhmäliikuntakin vain keskitasolla. Toivotaan, että tämä kannustaa päättäjiä myös seisomaan jatkossa liikunnan puolella, ja saisimme pitää toimitilat normaalisti avoinna meidän hyväksi todistetuilla toimintamalleilla.

 

Nyt hiljennymme henkilökunnan kanssa joulun viettoon ja toivomme sinulle ihania pyhiä. Klubi on joulunaikaan ja sinne ma 27.12. iltaan asti avoinna normaalisti ja avainkortilla 04:00-24:00 välisenä aikana ja joulusauna on lämpimänä. Ryhmäliikunnat Tapanina ja maanantaina normaalisti lukkarin mukaisesti.

 

Nähdään sen jälkeen klubilla perheiden kanssa, ulkona, etävalmennuksissa, hybriditreeneissä ja livestriimeissä kaikkien kanssa! Sinä päätät, miten liikut! Kaksi vuotta olemme tehneet parhaamme ja meinaamme jatkaa samalla tiellä. Kyllä tästäkin selvitään, yhdessä jälleen!

 

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: