PT paketit nyt -5% ja Aplicon jäsenille jopa -10%!

Kevään odotettu personal training-kampanja käynnistää kesän odotuksen! PT PAKETIT NYT -5% ja Aplicon jäsenille jopa -10%! On aika tehdä omista unelmista totta! Kampanja on voimassa ajalla 15.3.-16.4.

Kiinnostaisiko Personal Trainerin hankkiminen? Haluatko tulla keskustelemaan omasta tavoitteestasi ja treeneistä? Varaa maksuton kahvihetki personal trainerin kanssa niin pääsette yhdessä miettimään miten yhdessä treenaaminen hyödyttää juuri sinua? Varaa omasi vastaanotosta tai laita viestiä treenareille niin sovitaan aika!

johanna.osterberg@aplico.fi

christian.soderholm@aplico.fi

rami.rimpinen@aplico.fi

juha.koivuporras@aplico.fi

miikka.vuorinen@aplico.fi

Haluatko enemmän ja pääastä kokeilemaan treeniä PT:n kanssa? Varaa silloin oheisella kaavakkeella itsellesi näytetunti ja pääset treenaamaan valitsemasi treenarin kanssa 35 eurolla.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: