Lohjan kaupunki suosittaa maskien käyttöä kaikissa julkisissa tiloissa

Kaupunki edellyttää 2.11.2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Kaupunki vetoaa voimakkaasti myös yksityisten yritysten ja yleishyödyllisten toimijoiden hallinnoimiin tiloihin ja toimintaan, että ne noudattaisivat samoja toimintatapoja kuin kaupunki viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä. Myös jäähallit ovat sisäliikuntatiloja.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen kaikissa vapaa-ajan tiloissa. Epidemiologisen arvion perusteella katsotaan kuitenkin, että sisäliikuntatiloissa on perusteltua suosituksen sijasta edellyttää kasvomaskin käyttöä.

Kaupunki vetoaa voimakkaasti myös yksityisten yritysten ja yleishyödyllisten toimijoiden hallinnoimiin tiloihin ja toimintaan, että ne noudattaisivat samoja toimintatapoja kuin kaupunki viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Yksityisiin sisäliikuntatiloihin suositellaan asetettavaksi velvoite käyttää kasvomaskia edellä kuvattujen periaatteiden mukaisesti. Lohjan liikuntakeskus ja kaupungin pandemiajohtoryhmä tarjoavat neuvontaa ja ohjausta linjausten toteuttamiseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että toivomme sinun saapuvan Aplicolle maskissa tästä johtuen ja käytät sitä kaikissa tiloissa, joissa asioit ennen ja jälkeen varsinaisen liikuntasuorituksen. Ryhmäliikuntatiloissa ja kuntosalilla jumpatessa ei maskia tarvitse käyttää. Siellä noudatamme jo voimassa olleita ohjeita. Käsien pesu mennen tullen, laitteiden desifiointi käytön jälkeen sekä noudatamme turvavälejä. Tästä pääset vielä katsomaan kaikki toimintamallimme kuvien kera, jotta toimimme kaikki samalla tavalla. Kiitos jo etukäteen! Kestomaski treenikassiin ja tapaamisiin ilolla klubilla.

Tästä linkistä Aplicon toimintamalleihin: https://aplico.fi/liikumme-aplicossa-suositusten-mukaisesti/

Tästä pääset koko Lohjan kaupungin artikkeliin: https://www.lohja.fi/ajankohtaiset/kasvomaskien-kayttoa-edellytetaan-kaupungin-sisaliikuntaan-kaytettavissa-tiloissa/

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: