Lohjalla tiedotettu uudesta koronatartunnasta!

Saimme Lohjan Kaupungista tiedon tänään tiistaina 29.9. klo 12.22, että tiloissamme kuntosalilla on asioinut asiakas, joka on 24 tuntia meillä käymisen jälkeen todettu sairastavan Koronaa. Aika on ollut perjantaina 25.9. klo 11-12:30 välisenä aikana. Tämä tiedote on yleinen tiedote asiasta. Kaikki tuolla aikavälillä meillä kuntosalilla liikkuneet asiakkaat ovat tiedotettu asiasta henkilökohtaisesti. Kyseisenä aikana talossamme liikkui 1000 m2 alueella vain 17 liikkujaa.

Pandemia yksikön mukaan asiakas on asioinut kuntosalilla ja pitänyt turvavälit sekä hoitanut ohjeistuksemme mukaisen hygienian hyvin. Tästä syystä muita liikkujia ei ole määritelty altistuneeksi. Tieto on kuitenkin Lohjan Kaupungin ajankohtaisissa uutisena. Tämä teille kaikille jäsenillemme tiedoksi.

Tässä linkki Lohjan kaupungin tiedotteeseen asiasta: https://www.lohja.fi/ajankohtaiset/mahdollinen-joukkoaltistuminen-pe-25-9-liikuntakeskus-aplicossa/

Yhteisillä toimintamalleilla on edelleen turvallista liikkua ja asioida Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicossa. Pidetään yhdessä kunnosta huolta paikanpäällä tai kaikilla tarjoamillamme etäpalveluilla ja livesetriimeillä.

Asiakkaiden turvallisuuden ja liikkumisen arjessamme takaamme näillä toimintamalleilla:

  • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
  • Käsienpesu mennen tullen on se kaikista tärkein asia. Sitoudutaan tähän yhdessä.
  • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.
  • Suurin osa ryhmäliikunnoista ohjataan sali 1:n tilassa, niin kaikilla on riittävä tila itselleen. Kaikille tunnille otetaan kerrallaan vähemmän osallistujia, jotta tilaa on enemmän. Muistathan siis ilmoittautua tunneille, niin sinulla on varmasti paikka klubille saavuttaessa.
  • Sisäpyöräilytilassa tunteja ohjataan puolella kapasiteetista, jotta te asiakkaat voitte istua joka toisessa pyörässä ja pitää etäisyyttä muihin liikkujiin. Käytössä on aina parilliset tai parittomat pyörät ohjaajan ohjeistuksen mukaisesti.
  • Kengät on mahdollista jättää alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
  • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa ja pidetään riittävät turvavälit.
  • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukena.
  • Mikäli haluat, että Oma PT käyttää ohjauksesi aikana maskia, pyydäthän sitä.
  • Lopuksi nautitaan liikunnasta ja siitä, että voimme liikkua niin monella tavalla ohjatusti ja yhdessä!

Tässä vielä linkki videoon, josta näet toimintamallimme ja palvelumme nykyisen maailmantilanteen aikana: https://www.youtube.com/watch?v=dXIShKOpAxA

Yhteistyöterveisin,

Jutta Österberg-Hurme, Tj
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24, 08150 Lohja

jutta.osterberg-hurme@aplico.fi

puh. 050 582 4711 tai 019 312 880

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: