Livestriimit – 3 viikkoa 3 kymppiä

Naistenpäivän kunniaksi avasimme tarjouksen UUSITUISTA livestriimipalveluista maaliskuun ajalle! Aplicon monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta on nyt monipuolisesti käytettävissäsi verkossa! Ohjaajina toimivat Aplicon tutut liikunnanohjaajat ja tuntivalikoima on laaja. Tuntien joukosta löydät ohjatut treenit niin kehonhuoltoon, lihaskuntotreeniin kuin sykettä nostavaan liikuntaan. Kaikki striimatut tunnit ovat käytössäsi ja niiden kautta voi helposti kokeilla myös uusia tunteja ja mennä omalle epämukavuusalueelle omassa rauhassa, silloin kuin itselle parhaiten sopii. Tallenteiksi jäävät livestriimitunnit on katsottavissa jälkikäteen viikon ajan striimin lähetyspäivästä.

UUTTA: Aplicon striimipalvelut ovat uudistuneet maaliskuusta entistä monipuolisemmaksi kun lukuisien tallenteiksi jäävien tuntien rinnalle on käynnistynyt Aplicon 1 salin livetunnit striimattuina suoraan olohuoneeseesi. Se tarkoittaa sitä, että voit osallistua esimerkiksi keskiviikkona Jutan Zumbaan tai Petran SH’BAMiin paitsi Aplicolla paikan päällä, niin myös omassa olohuoneessasi. Sama tunti, sama fiilis, samat musiikit. Ollaan jo nyt saatu siitä huikeaa palautetta. Tämä lisää tuntien määrää entisestään, joilla voit liikkua kotona.

Nyt maaliskuussa saat ensimmäisen kokeiluin livestriimeihin 3 viikoksi vain kolmella kympillä (norm. 3 viikkoa 50,70 €). Osta itsellesi treenit verkkokaupasta. Saat yhdellä sähköpostilla linkit koko viikon Live-lähetyksiin. Live tapahtuu YouTube-videopalvelun ja Vimeon kautta. Klikkaamalla linkkiä saat jumpat auki. Niin helppoa se käyttäminen on. Voit katsoa niitä kännykästä, pädiltä tai vaikka TV ruudustasi. Tilauksesi tulee verkko-oston jälkeen voimaan seuraavana maanantaina.

Jos haluat käyttää maksamiseen E-passia, Eazybreakia, Smartum- tai Edenred mobiilia ole yhteydessä Aplicon vastaanottoon. Aukioloaikamme ovat ma-to klo 9-21 ja pe klo 9-20 ja la klo 9-13 info@aplico.fi, p. 050-356 3045

Tästä klikkaamalla verkkokauppaan!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: