Jäsentiedote toimintamalleista ajalla 15.4.-28.4.2021

Liikkuminen jatkuu vaihtoehtoisilla malleilla vielä kaksi viikkoa! Toimintaamme nyt määrittelevä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, että nykytila jatkuu 28.4. saakka. Pidetään mieli toiveikkaana, sillä Lohjalla suhdeluku oli jo alle 50/100 000, joka on laissa määritelty raja näiden sulkutoimien osalta. Nyt kuitenkin kuntosali ja ryhmäliikunta ovat normaali mallissaan suljettuina AVI:n määräyksestä vappuviikolle. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että me emme jätä teitä, vaan liikunta jatkuu vaihtoehtoisesti. Alla kaikki luomamme palvelut tälle poikkeukselliselle ajalle.

 

Toivomme, että jatkat edelleen nämä kaksi viikkoa kanssamme etäpalveluilla ja ulkoliikuntoja hyödyntäen. Tällä tuet paikallisen yrityksen toimintaa ja takaat toiminnan jatkuvuutta sekä työntekijöiden työpaikkoja. Olemme tehneet parhaamme, että liikuntaa on palvelutarjonnassa myös tänä poikkeuksellisena aikana. Olemme sitoutuneet palvelemaan jäseniämme, eli sinua!

 

Miten voit liikkua kanssamme seuraavat kaksi viikkoa?

 

Perhevuoroja kuntosalilla

Kuntosalille voit varata perhevuoroja, sillä perheen keskinen tekeminen jäi sallituksi Avin päätöksessä. Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö ja kun saavutte vastaanottoon, kuittaamme teidät kaikki mukaan. Sinulla voi olla kaksi perhevuorovarausta viikolle, jotta takaamme mahdollisimman monelle tämän mahdollisuuden. Perheeksi katsotaan samassa taloudessa asuvat ja tämä on teidän vastuullanne. 

 

UUTTA: Perhevuorot sisäpyöräilyssä

Perheillä on nyt mahdollista varata myös sisäpyöräilysalista vuoro oman perheen käyttöön. Muistathan, että perhevuoron voit varata myös yksin. Lisäohjeet vastaanotostamme.

 

Kuntosali ulkona ja Aplico Outdoor

Varaa paikkasi ulkokuntosalille ja tule raittiiseen ulkoilmaan tekemään perinteiset kyykyt ja penkit. Varaathan tähänkin paikkasi ennakkoon, sillä otamme vain 6 henkilöä treenaamaan ulkosalille kerrallaan, jotta 2 m turvavälit toteutuvat.

 

Ryhmäliikunta lähetetään livestriimeillä suoraan kotiin

Suosituksi tulleet Hybridi-treenit Sali ykkösen tilasta jatkuvat!Lukujärjestyksestä näet tunnit, milloin ne ohjataan livenä klubilta ja pääset mukaan etänä kotoa. Livestriimilähetykset tulevat joka arkipäivä klo 12:00 alkaen lukujärjestyksen mukaisesti. Livestriimeistä jää tallennevideot, ja ne ovat katsottavissa ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Etävalmennusryhmät kuuluvat jäsenyyteesi

Hyppää mukaan etävalmennukseen. Myös nämä kuuluvat jäsenyyteesi.

  • Porrastreeni, Joakim
  • Juoksuharjoitteluun on kaksi: aloittelijat ja edistyneet, Jussi
  • Tabata- oman kehon painolla, Risto
  • Bootylicious pakaratreeniä, Petra L
  • Liikkuvuutta ja keskivartalon voimaa golffareille, Miikka
  • Etävalmennusryhmä Vahva vatsa ja terve selkä, Christian

 

Ulkotreenejä ja ryhmäliikuntaa Aplicon pihassa

Kevät kelit suosivat, ja meillä treenataan monipuolisesti myös Aplicon pihassa. Se on yhä sallittua! Muista varata paikkasi ajoissa tuntivarausjärjestelmästä. Ohjaaja kuittaa sinut mukaan tunnille ulkona, niin tunneille tullaan käymättä lainkaan sisätiloissa treeniin saapuessasi. Nähdään vain aurinkoisella etupihalla. Ulkoliikunnat ovat nähtävissä lukujärjestyksessä pinkillä värillä.

 

Tuotamme kaiken palvelun mahdollisimman turvallisesti THL:n hygienia ja toimintamalliohjeistuksia noudattaen. Sen todistavat ne tuhannet treenikerrat, joita mekin olemme teille tarjonneet, ilman yhtään tartuntaa koko kuluneena vuonna. Pidetään tästä yhdessä huolta jatkossakin, vaikka tavat treenata ovat erilaisia.

 

Jäsenetuna kuukauden ilmainen BookBeat

Muistathan, että voit ladata jäsenetuna itsellesi ilmaisen kokeilun BookBeatiin vielä toukokuun loppuun saakka. Lunasta etusi: Jäsen etukoodisi löydät sähköpostistasi tästä tiedotteesta!

 

Aplicon asiakaspalvelu palvelee sinua poikkeustilanteesta huolimatta

Vastaanottomme palvelee sinua nyt 28.4. saakka arkisin 08.00–13.00 ja 16.00–21.00. Lauantaisin 09.00–17.00. Sunnuntaisin vastaanottomme on suljettu nämä kaksi viikkoa.

 

Mitä tehdä, jos uudet liikuntapalvelut eivät liikuta?

Toivomme toki, että luomamme uudet palvelut pitävät sinut liikkeessä ja päätyisit jatkamaan liikuntaa kanssamme. Näinä poikkeuksellisina aikoina liikuntakin hakee uusia muotoja, ettei hyvä liikuntaputki tai kuntoutus keskeytyisi. Oma personal trainerisi auttaa sinua mielellään uusien mallien hakemisessa. Mikäli kuitenkin päätät olla liikkumatta kanssamme, niin otathan yhteyttä Oma Personal Traineriisi niin hän opastaa sinua, miten toimitaan treenimaksusi hyvityksen kanssa. Voit valita haetko hyvityksen viikoksi vai kahdeksi. Mikäli käytät etäliikuntapalveluita, perhevuoroja tai mitä tahansa palvelutarjonnastamme ko. aikana, et ole oikeutettu hakemaan hyvitystä.

 

Meidän Joukkue pitää yhtä

Ajat ovat haastavat yrityksille monella tapaa. Me olemme tehneet kaikkemme, jotta työt voisivat jatkua ja pystyisimme samalla palvelemaan teitä asiakkaamme. Olemme joutuneet järjestelemään töitä hieman uudelleen, jotta kokopäiväisesti työnsä meillä tekevät saavat jatkaa töissä ilman lomautuksia. Tuntiohjaajamme ovat halunneet tukea meidän täysipäiväisten töiden jatkumista, siirtymällä hetkeksi liikkumaan striimiruutujen ääreen kotiin. Jos kaipaat jotain tiettyä tuntia tai ohjaajaa, niin lupaamme, että mahdollisimman pian tapaat taas kaikki meidän joukkueesta! Tämä järjestely on tilanteen vaatima, ja vain väliaikainen. Kiitos sinulle, kun ymmärrät. Me teemme parhaamme!

 

Nähdään klubilla perheiden kanssa, ulkona, etävalmennuksissa, hybriditreeneissä ja livestriimeissä kaikkien kanssa! Sinä päätät, miten liikut. Me olemme täällä sinua varten ja opastamme ilolla kohti uutta tapaa treenata! Sen aika on nyt!

 

Lue lisää kaikista palveluistamme ja toiminnasta tästä:

https://aplico.fi/jasentiedote-klubin-toiminnan-rajoituksista-1-4-14-4-2021/

 

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: