Jäsentiedote klubin toiminnan rajoituksista 1.4.-14.4.2021.

Arvoisa Aplicon asiakas,                                                            

Toimintaamme nyt määrittelevä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt tänään päätöksen, jolla tiettyjä urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja määrätään kokonaan suljettavaksi 1.4.2021 alkaen osassa Etelä-Suomen sairaanhoitopiirejä, ja Lohja on tässä mukana. Tämä kestää kaksi viikkoa ja on voimassa 14.4.2021 asti. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia liikuntatiloja. Avin päätös on luettavissa tästä linkistä kokonaisuudessaan https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271 .

Tämä tarkoittaa siis sitä, että torstaista 1.4. alkaen kuntosali ja ryhmäliikunta ovat nykyisessä mallissaan suljettuna AVI:n määräyksestä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että me emme jätä teitä, vaan liikunta jatkuu. Olemme luoneet teille jo monia etävalmennuksia liikuntasi tueksi tälle ajalle ja hybridi- liikunnat, sekä livestriimit jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti. Otetaan yhdessä vähän erilainen liikunnallinen haaste vastaan näille kahdelle viikolle. Lue maltilla loppuun. Olemme taatusti miettineet jo jonkun jutun sinunkin liikuntasi tueksi.

 

Perhevuoroja kuntosalilla

Kuntosalille voit varata perhevuoroja, sillä perheen keskinen tekeminen jäi sallituksi Avin päätöksessä. Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö, ja kun saavutte vastaanottoon, kuittaamme teidät kaikki mukaan. Sinulla voi olla kaksi perhevuorovarausta viikolle, jotta takaamme mahdollisimman monelle tämän mahdollisuuden. Perheeksi katsotaan samassa taloudessa asuvat, ja tämä on teidän vastuullanne. Kaikki Aplicon jäsenet, joilla on jäsenyys voimassa pääsevät veloituksetta näille perhevuoroille. Jos haluatte ottaa jonkun ei jäsenen kotoa mukaan treenaamaan, onnistuu se 10 euron kertamaksulla / henkilö. Näin koko tila on teidän perheenne käytössä, ja voitte tehdä tästä yhteisen kivan jutun. Perhevuoron voi varata myös yksin. Varauskalenteria päivitetään parhaillaan ja vuorot ovat pian varattavissasi.

 

Kaikki jo voimassa olevat toimintamallit ovat salilla voimassa. Saavutaan maskilla, kädet pestään ja laitteet desinfioidaan tuttuun tapaan. Kuntosalin varanneet perheet pukeutuvat miesten pukutilassa ja Toimintasalin varanneet pukevat naistenpukutilassa. Edelleen voi toki kulkea myös suoraan aulan kautta sisälle saliin. 1.4.–14.4. välisenä aikana sauna ja suihkutilat ovat poissa käytöstä Avin määräyksen mukaisesti.

 

Kuntosali ulkona ja Aplico Outdoor

Jotta voimme palvella sinua vielä paremmin, tulemme rakentamaan joka päivä toimintasalin eteen mahdollisuuden tulla treenaamaan ulos. Kyykkyä ja penkkiä voi siis käydä tekemässä myös raittiissa ulkoilmassa muutaman muun treenaajan kanssa. Näillekin tunneille varataan aika, jotta voimme taata asiakasmäärän pysyvän säädetyn mukaisena. Varauskalenteria päivitetään parhaillaan ja vuorot ovat pian varattavissasi. Jos et vielä katsonut meidän viimeisintä motivaatiovideotamme aiheeseen, niin klikkaa tästä lisää fiilistä itsellesi: https://youtu.be/b5vEQcsEQb0

 

Hybridi-treenit ja livestriimit ryhmäliikunnan nälkään

Suosituksi tulleet Hybridi-treenit Sali ykkösen tilasta jatkuvat. Lukujärjestyksestä näet tunnit, milloin ne ohjataan livenä klubilta, ja pääset mukaan etänä kotoa. Myös livestriimilähetykset tulevat joka arkipäivä klo 12:00 alkaen lukujärjestyksen mukaisesti. Livestriimeistä jää tallennevideot, jotka ovat katsottavissa ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Toivotut Etävalmennusryhmät kuuluvat jäsenyyteesi

Viime keväänä aloitimme ensimmäiset Etävalmennusryhmämme, ja ne ovat saaneet nyt oman paikkansa meidän tarjonnassamme. Luonnollisesti näin keväällä eniten toiveita on tullut erilaisista juoksuryhmistä, sekä porrastreenistä. Porrastreenivalmennus ja Tabata- oman kehon painolla ovat 4 viikon mittaisia ja juoksutreenejä on 8 viikon ajalle. Näiden lisäksi on ryhmät myös mm. keskivartalon vahvistamiseen, sekä pakaroiden herättelyyn. Saat joka viikko Etävalmennusryhmän omaan Facebook-ryhmään harjoitteet, jotka on suunniteltu kyseiselle viikolle. Itse harjoitteet voit sitten suorittaa koska tahansa. Ryhmässä voit kysyä valmentajalta lisäohjeita ja kommentoida treenituntemuksia. Tänä keväänä ryhmiin voi osallistua myös jälkijunassa, saat kaikki ohjeet treeneihin, ja seuraat niitä omassa rytmissäsi. Lisätietoa ryhmien sisällöstä saat valmentajilta. Tässä kevään 2021 ryhmät:

 

  • Etävalmennusryhmä porrastreeni (4 viikkoa) / Joakim

Porrasetävalmennus tuo harjoitteluusi tehokasta ala- ja keskivartalon treeniä. Saat joka viikko uudet treeniohjelmat, joita noudattaa. Hikeä ja hengästymistä on taatusti tulossa, sekä mukavasti tärisevät reisien lihakset. Portaissa tehtävien harjoitusten lisäksi, saat vinkkejä keskivartalon vahvistamiseen, sekä liikkuvuuden ylläpitämiseen.

Ma klo 14:30 29.3. alkaen

joakim.niemi@aplico.fi

 

  • Etävalmennusryhmä Juoksuharjoittelu aloittelijat (8 viikkoa) / Jussi

Aloitatko aina keväällä lenkkeilyn, mutta se loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin? Aloittelijoiden juoksuetävalmennusryhmässä saat viikoittain nousujohteisen harjoitusohjelman. Ryhmän tavoitteena on parantaa peruskuntoa, harjoittaa juoksutekniikkaasi sekä oppia juoksemaan taloudellisemmin. Lenkkien lisäksi harjoitteluusi kuuluu säännöllinen kehonhuolto, sekä viikoittainen lihaskuntoharjoittelu. Valmennus tapahtuu suljetun Facebook-ryhmän kautta, jonne saat treeniohjelmien lisäksi videomateriaalia.

Ma klo 10:00 5.4. alkaen.

jussi.huttunen@aplico.fi

 

  • Etävalmennusryhmä Juoksuharjoittelu edistyneet (8 viikkoa) / Jussi

Oletko käynyt säännöllisesti juoksulenkeillä, mutta sinusta tuntuu, että kaipaat vaihtelua? Edistyneiden ryhmässä saat viikoittain nousujohteisen treeniohjelman. Ryhmän tavoitteena on parantaa peruskuntoasi, kehittää hapenottokykyäsi, harjoittaa

 

juoksutekniikkaasi, sekä auttaa sinua juoksemaan taloudellisemmin. Harjoittelua tehdään perus- ja vauhtikestävyysalueilla. Lenkkien lisäksi harjoitteluusi kuuluu säännöllinen kehonhuolto, sekä viikoittainen lihaskuntoharjoittelu. Valmennus tapahtuu suljetun Facebook-ryhmän kautta, jonne saat treeniohjelman lisäksi myös videomateriaalia.

Ma klo 10:30 5.4. alkaen.

jussi.huttunen@aplico.fi

 

  • Etävalmennusryhmä Tabata- oman kehon painolla (4 viikkoa) / Risto

Lyhyessä ajassa tehokasta treeniä. Tätä tiedossa, jos lähdet mukaan Tabata- etävalmennukseen. Oman kehon paino riittää siihen, että saat hien pintaan ja hengästymisen aikaiseksi. Treenit ovat lyhyitä, mutta sitäkin tehokkaampia. Yllätyt, kuinka paljon energiaa kulutat vain muutaman liikkeen kombinaatioilla. Ole valmis haastamaan itsesi ja lähde mukaan. Tabata-treenien lisäksi saat joka viikko ohjeet kehonhuoltoon.

Ma klo 09:00 5.4. alkaen

risto.viranen@aplico.fi

 

  • Etävalmennusryhmä Bootylicious (4 viikkoa) / Petra L

Jatkuva istumatyö ja vähäinen liikunta saattavat heikentää alaraajojen kuntoa. Erityisesti pakarat saattavat nukahtaa, jos takapuoli on penkissä pitkiä aikoja. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, vaan asialle voi tehdä jotain. Pakarat ovat edelleen toimintakykyiset ja muokattavissa vahvemmiksi. Pakaroiden vahvistaminen auttaa vähentämään esimerkiksi selkään kohdistuvaa rasitusta, kun nostetaan painavia tavaroita. Etävalmennusryhmässä keskitytään pakaralihaksen aktivoinnin harjoitteluun, pakaroiden vahvistamiseen, sekä liikkuvuuden lisäämiseen. 4 treeniviikon jälkeen teet varmasti useamman kyykyn oman kehon painollasi. Etävalmennusohjeet saat viikoittain suljetussa Facebook-ryhmässä. Lähde mukaan herättämään pakarat talviunilta.

To klo 9:00 8.4. alkaen

petra.lindberg@aplico.fi

 

  • Etävalmennusryhmä Liikkuvuutta ja keskivartalon voimaa golffareille (4 viikkoa) / Miikka

Pelikausi on käsillä, mutta ei hätää. Tässä etävalmennusryhmässä saat ohjeita keskivartalon vahvistamiseen, sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Saat joka viikko treeniohjeet suljetussa Facebook-ryhmässä. Treeniohjeet sisältävät golffareille tarpeellisia liikkeitä sekä parantamaan suorituksia kentällä, että lisäämään liikkuvuutta.

Pe klo 12:00 9.4. alkaen

miikka.vuorinen@aplico.fi

 

  • Etävalmennusryhmä Vahva vatsa ja terve selkä (4 viikkoa) / Christian

Monet harjoitukset kaipaavat lisäksi keskivartalon vahvistamista. Olet sitten lenkkeilijä tai rullaluistelija, pyöräilijä tai sauvakävelijä, tästä ryhmästä saat hyvän lisän treeneihisi. Joka viikko saat muutaman liikkeen sarjan, jonka voit yhdistää minkä tahansa aerobisen treenin perään. Harjoitukset tulevat vahvistamaan vatsalihaksiasi, sekä saavat selkäsi voimaan paremmin. Liikkuvuuttakaan ei unohdeta, vaan tulet saamaan ohjeet myös sen kehittämiseen. Kaikki ohjeet tulevat viikoittain suljetussa Facebook-ryhmässä.

Pe klo 15:00 9.4. alkaen

christian.soderholm@aplico.fi

Voit ilmoittautua suoraan valmentajalle tai tästä linkistä: https://aplico.fi/kurssit/

 

Ulkotreenejä ja ryhmäliikuntaa Aplicon pihassa

Kevät kelit suosivat, ja meillä treenataan monipuolisesti myös Aplicon pihassa. Se on yhä sallittua! Treenivälineinä toimivat kuminauhat, kahvakuulat, sekä oman kehon paino.  Muista varata paikkasi ajoissa tuntivarausjärjestelmästä ja tule hakemaan sekä raitista ilmaa että hyvää hikistä oloa. Ohjaaja kuittaa sinut mukaan tunnille ulkona, niin tunneille saavutaan käymättä lainkaan sisätiloissa. Nähdään vain aurinkoisella etupihalla. Ulkoliikunnat ovat nähtävissä lukujärjestyksessä pinkillä värillä huomisen jälkeen.

 

Asiakaspalvelu

Vastaanottomme palvelee sinua 1.4.–14.4. ajalla arkisin 08.00–13.00 ja 16.00–21.00. Lauantaisin 09.00–17.00. Sunnuntaisin vastaanottomme on suljettu nämä kaksi viikkoa.

 

Voinko saada hyvitystä kahden viikon ajalle?

Liikuntapalveluiden tuottaminen jatkuu sulusta huolimatta. Toivomme toki, että luomamme uudet palvelut pitävät sinut liikkeessä, ja päätyisit jatkamaan liikuntaa kanssamme. Näinä poikkeuksellisina aikoina liikuntakin hakee uusia muotoja, ettei hyvä liikuntaputki tai kuntoutus keskeytyisi. Oma personal trainerisi auttaa sinua mielellään uusien mallien hakemisessa.

 

Mikäli kuitenkin päätät olla liikkumatta kanssamme, niin otathan yhteyttä Oma Personal Traineriisi, niin hän opastaa sinua, miten toimitaan treenimaksusi hyvityksen kanssa. Voit valita haetko hyvityksen viikoksi vai kahdeksi. Mikäli käytät etäliikuntapalveluita, perhevuoroja tai mitä tahansa palvelutarjonnastamme ko. aikana, et ole oikeutettu hakemaan hyvitystä.

 

Tämä on sekä meille, että alan muille toimijoille iso takaisku, myös taloudellisessa mielessä. Tarvitsemme Teitä nyt enemmän kuin koskaan. Kaikki alan toimijat tietävät, että tässä on kyse vain poliittisesta päätöksestä, joka ei perustu siihen, että kuntokeskukset olisivat mitenkään merkittävä lähde koronatartunnoille. Tämän todistavat ne lukuisat treenikerrat, joita mekin olemme teille tarjonneet, ilman yhtään tartuntaa koko kuluneena vuonna. Alan yrityksille ja yrittäjille ei ole ainakaan vielä tulossa mitään tukia pakolliseen sulkuun liittyen. Ainoa tuki, jonka voimme saada, on Teiltä, meidän asiakkailtamme. Tämän tuen voit osoittaa sillä, että jatkat nämä kaksi viikkoa kanssamme etäpalveluilla ja ulkoliikuntoja hyödyntäen. Tällä tuet paikallisen yrityksen toimintaa, ja takaat toiminnan jatkuvuutta sekä työntekijöiden työpaikkoja. Olemme tehneet parhaamme, että liikuntaa on palvelutarjonnassa tänäkin poikkeuksellisena aikana.

 

Jäsenetuna kuukauden ilmainen BookBeat

Nyt saat kokeilla Suomen suosituinta äänikirjapalvelua 1 kk maksutta! BookBeatissa on yli 200 000 ääni- ja e-kirjaa. Saat kokeilujakson ajaksi käyttöön BookBeat Premium -paketin, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti! Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja edun viimeinen lunastuspäivä on 31.5.2021. Ilmaisjakson jälkeen tilaus jatkuu valitsemasi paketin mukaisesti, alkaen 9,99 €/kk. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, joten voit milloin tahansa lopettaa tilauksen.

Lunasta jäsen etusi sähköpostissasi olevalla koodilla (Jäsentiedote 31.3.2021)!

 

Ei anneta tämän ajan viedä liikunnan iloa, vaan nautitaan sen tuomasta energiasta! Nähdään klubilla perheiden kanssa, ulkona, etävalmennuksissa, hybriditreeneissä ja livestriimeissä kaikkien kanssa! Sinä päätät, miten liikut. Me olemme täällä sinua varten ja opastamme ilolla kohti uutta tapaa treenata! Sen aika on nyt!

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: