Jäsentiedote Corona-virukseen liittyen

ARVOISA APLICON ASIAKAS,

 

Noudatamme kuntokeskuksessamme seuraavaa mallia, jolla pyritään vaikuttamaan corona-viruksen leviämisriskiin. Suhtaudumme tähän erittäin vakavasti ja noudatamme viranomaisten suosituksia, sekä seuraamme tilannetta jatkuvasti. Toistaiseksi meillä liikutaan normaalisti, kun viranomaiset eivät ole toisin ohjeistaneet. Tarjoamme jäsenillemme myös mahdollisuuden etäharjoitteluun netin kautta.

MITÄ ME TEEMME?

Säännöllisten puhdistusrutiinien lisäksi olemme aikatauluttaneet pintojen säännöllisen pyyhkimisen, joihin me kaikki koskemme. Olemme lisänneet käsihygienia- pisteitä, jotta voimme pitää paikat puhtaina. Ensimmäiset löydät heti kirjautumiskoneelta saapuessasi. Uudet käsidesitelineet on asennettu käytäville jo jokin aika sitten. Olemme tuoneet viime kuussa THL:n käsienpesuohjeet kaikkiin vesipisteisiin lisäämään tietoa.

 

Kaikki työntekijät, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat vierailleet riskialttiilla alueilla, joilla infektio esiintyy (ulkoministeriön mukaan), oleskelevat kotona turvallisuussyistä 14 päivää.

 

MITÄ SINÄ VOIT TEHDÄ?

Jos olet jo karanteenissa / oireilet flunssasta, pysy kotona.

Hyvä käsihygienia on vielä tärkeämpää kuin ennen.

Sinun ei pitäisi koskaan treenata, kun olet sairaana. Kunnioita tätä!

Halutessasi voit ottaa Oma Pesonal Traineriisi yhteyttä myös facetime-puheluina.

 

APLICON JÄSENEN ETU

Halutessasi annamme sinulle mahdollisuuden myös kotona liikkumiseen, jos itse niin päätät. Sinulla on nyt 2 kk aikaa maksutta käyttää Les Millsin 95 eri ohjelmaa netin kautta. Näin me haluamme mahdollistaa sinulle etäharjoittelun niin toivoessasi. Jäsen, olet saanut tämän linkin omaan sähköpostiisi, josta voit etuasi hyödyntää.

Lisäksi löydät harjoittelu ohjeita myös meidän YOUTUBE-kanavalta: https://www.youtube.com/channel/UCsoU-lQ7ErPlWsizCG-st4Q

 

Päivitämme säännöllisesti tietoja www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

 

Yhteistyöterveisin,

 

Jutta Österberg-Hurme, Tj yhdessä henkilökunnan kanssa

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ratakatu 24

08150 Lohja

 

www.aplico.fi

jutta.osterberg-hurme@aplico.fi

019 312 880

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: