Jäsentiedote corona-virukseen liittyen 19.3.2020

Arvoisa Aplicon asiakas,

Viime viikkojen ajan covid 19-virus on sekoittanut maailmaa ennennäkemättömällä tavalla. Viranomaismääräykset ovat rajuja ja ymmärrettäviä. Se koskettaa tavalla tai toisella varmasti kaikkia ihmisiä. Teitä ja meitä. width=Olisimme toivoneet hallitukselta selkeitä ohjeita ja määräyksiä myös yksityiselle sektorille. Nykyisen suosituksen perusteella annetaan yksityiselle kuntokeskukselle mahdollisuus jatkaa toimintaa. Olemme puntaroineet asiaa monelta eri kantilta ja toistaiseksi olemme päätyneet pitämään teitä varten toimintamme käynnissä, mutta erittäin rajatusti. On mahdollista, että lähiaikoina valmiuslain myötä tulee uusia määräyksiä. Toivomme nyt kärsivällisyyttä ja tiedotamme heti, kun tulee uutta tietoa ja mahdollisia uusia määräyksiä. Toivomme sydämestämme, että pysytte yhä matkassamme.

 

(Iltalehti 18.3.2020) – ”Se tarkoittaa, että he (yksityiset kuntosalit) nimenomaan päättävät itse. Se on suositus. Se ei ole laki, asetus, viranomaismääräys tai käsky vaan suositus, oikeusministeriön kansliapäällikkö Pekka Timonen sanoi”.

 

Toivomme myös teiltä hyvät asiakkaat ymmärrystä tilanteeseen. Me pyrimme tekemään kaikkemme, että pystymme tukemaan teidän liikuntaa, terveyttä ja hyvää oloa myös näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Toivomme, että tilanteesta huolimatta pysytte matkassamme ja jatkatte palveluiden käyttöä, kuten esim. jäsenyyksiä normaalilla tavalla. Se on meille äärimmäisen tärkeää. Toimeentulo on monella, myös meillä vaakalaudalla ja haasteet ovat todellisia. Meilläkin kyseessä ovat kymmenien työntekijöiden työpaikat ja tilanteen heijastuminen perheiden elämään näkyy. Ketju on valtava.

Olemme Aplicossa viime päivien aikana miettineet ratkaisuja, joilla koko tämän ajan voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla huomioiden kuitenkin turvallisuuden. Jotta voimme nyt turvallisesti jatkaa toimintaa on se hyvin rajattua ja harkittua. Kuntosali on avoinna erityisin toimin ja ryhmäliikuntaa tulemme jatkossa toteuttamaan virtuaalisesti. Uutuutena osa tunneista tarjotaan livestriimauksella suoraan koteihinne!  Näin voimme edelleen tavata päivittäin. Ryhmäliikunnan erikoisaikataulu on voimassa ajalla 20.3.-12.4.20. Lukujärjestyksemme näet normaalisti varausjärjestelmästämme perjantai aamusta eteenpäin.

Olemme lisäksi jo nyt siirtäneet virtuaalivideoita verkkoon. Linkit löydät alta. Niiden parissa voitte liikkua kotona. Tulemme tällä viikolla myös aloittamaan ryhmäliikuntatuntien kuvaamiset klubilta ja saat joka arkipäivä uudet ohjelmat ja liikuntainfot meidän joukkueemme tekeminä sähköpostiisi. Tämä on jäsentemme etu, ei julkinen palvelu. Teemme kaikkemme, että saatte huolehtia terveydestänne liikkumalla kanssamme myös kotioloissa.

Muistathan, että myös ohjattuun ulkoliikuntaan on mahdollisuus ja oma personal tarinerin kanssa treenit voidaan yhdessä vetää ulkona, sisäliikunnan ohella. Nyt on sopiva aika päivittää sekä oma ohjelma, että liikuntasuunnitelma kotiin tai kesäksi oma PT:n kanssa. Voimme halutessasi tehdä kaiken kanssasi etänä.

Virtuaalivideoiden linkit:

Core ABS: -jäsenille linkki sähköpostissa

Bootcamp: -jäsenille linkki sähköpostissa

Yoga Flow: -jäsenille linkki sähköpostissa

Foamroller: -jäsenille linkki sähköpostissa

Venytellen Vetreäksi: -jäsenille linkki sähköpostissa

Les Millsin-ohjelmat ovat maksutta käytössäsi tästä linkistä 2 kuukauden ajan. -jäsenille linkki sähköpostissa

Kaikki turvallisuuteenne ja terveyteen liittyvät ohjeet ovat edelleen voimassa ja on erittäin tärkeää, että niitä noudatetaan. Tärkeimpänä niistä on edelleen hyvä käsihygienia klubille saavuttaessa ja täältä poistuttaessa. Käsidesit ovat myös käytössäsi sekä toistakymmentä desinfiointipulloa. Jokainen laite putsataan käytön jälkeen ja olemme pyytäneet kaikkia käyttämään omaa pyyhettä patjoilla ja laitteiden päällä. Klubille saa tulla vain täysin terveenä. Mikäli perheessäsi on joku sairaana, pysythän sinäkin silloin kotitreenien parissa. Ulkomaan matkojen jälkeen tulee pysyä 14 vuorokautta hallituksen ohjeen mukaan karanteenissa. Odotamme jokaisen noudattavan näitä ohjeita yhteisen turvallisuuden vuoksi.

16.3.2020 jäsentiedotteessa ilmoitimme, että valmennusryhmät, Let’s be active, kurssitarjontamme, lastenliikunta, nuortenliikunta, perheliikunta, uinti/vesijumpat, äitiysliikunta ja 65+ seniorijumpat ovat tauolla viranomaisten suositusten mukaan kuun vaihteeseen. Tämä tauko jatkuu niin ikään 12.4. asti näiden ryhmien osalta. Tämä siksi, että ryhmissä ollaan lähikontaktissa ja osa ryhmistä sisältää riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Kaikki valmennusryhmien ja kurssien käyttämättömät kerrat tulette saamaan tämän tilanteen päätyttyä. Olemme lisänneet tälle listalla myös meidän ohjatun lapsiparkin. Ohjattua toimintaa ei ole, mutta tila on vapaassa käytössänne oman hyvän harkintanne ja hygienia ohjeiden mukaan.

Pidämme liekkiä yllä yhdessä, sitä toivon kipinää, mitä nyt tarvitaan. Me selviämme tästä yhdessä! Olemme saaneet suuren määrän kannustusta ja positiivista viestiä teiltä. Lämmin kiitos niistä jo nyt.

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, Tj

jutta.osterberg-hurme@aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

 

Ps. Kiitoksena yhteistyöstäsi haluamme tarjota sinulle lahjana BookBeatin 30 päivän kuuntelumahdollisuuden yhtenä lisäpalveluna. CMS klubien asiakkaana saat kokeilla BookBeatia 1 kk maksutta! BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on yli satatuhatta e- ja äänikirjaa. BookBeatista löydät kirjoja kaikkiin makuihin: dekkareita, hyvinvointikirjoja, romaaneja, klassikoita, lastenkirjoja ja paljon muuta!

Jäsen, etukooodisi löydät sähköpostistasi.

Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-asiakkaille 19.4.2020 asti. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,90 euroa/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin haluat.

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: