Jäsentiedote corona-virukseen liittyen 16.3.2020

ARVOISA APLICON ASIAKAS,

 

Olemme tiedottaneen viime torstaina ja perjantaina toimista ja muutoksista klubilla johtuen corona-viruksesta. Tässä sinulle vielä tiedoksi muutama lisätieto toimintamme muutoksista tuleville viikoille. Olemme tänään lisänneet valmennusryhmät ja kurssit lajien listalle, jotka ovat tauolla seuraavat 2 viikkoa. Tässä yhteenveto muutoksista, ole hyvä. Luethan myös huolella toimintamallit, joilla klubilla nyt toimitaan, niin noudatamme yhdessä viranomaisten suosituksia. Kiitos jo etukäteen.

Seuraavissa lajeissa ja ryhmissä on muutoksia:

 

 • Valmennusryhmien yhteiset tapaamiset ovat tauolla 1.4. asti. Päädyimme tähän vielä siitä syystä, että pienryhmissä olemme lähikontaktissa toisiimme. Valmentajat tulevat lähettämään yhteistä kanavaanne pitkin treeniohjeet sähköisesti, jotta projektisi ei katkea tämän vuoksi. Omaehtoiset harjoitukset kuntosalilla voivat jatkua normaalisti ja valmentajat tulevat laittamaan etänä ohjeet tämän lisäksi kotiliikuntaan. Näin voit valita oman tapasi liikunnan jatkamiseen. Väliin jääneet yhteiset valmennuskerrat ohjataan valmennusryhmän jatkoksi.

 

 • 65 + seniorijumpat ovat tauolla 1.4. asti. Tämä koskee ma kuntosali klo 09:30 ja to jumppaa klo 9.30. Vaihtoehtoisesti tarjoamme Timanttitiimille mahdollisuuden kaikkiin muihin päiväryhmiimme ja vapaaseen kuntosalin käyttöön 5-15:00 välillä viikon jokaisena päivänä.

 

 • Äiti-vauvajumpat ovat tauolla 1.4. asti. Tällä ajalla on tarjonnassa koppa sallittu tunteja virtuaalina lisätty ja torstain SH’BAM -tunti on avattu myös koppa-asiakkaille. Muistathan myös kuntosali mahdollisuuden joka arkipäivä.

 

 • Lasten- ja Nuortenliikunnat ovat nyt tauolla. Ryhmät jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti tämänhetkisen tiedon mukaan 3.4. Kaikkien kurssien kerrat, jotka jäävät pitämättä siirtyy 3.4. alkaen pidettäväksi. Tämä koskee seuraavia ryhmiä: Karhupaini pe klo 17:00, Tanssi kuin tähti la klo 11:00, Nuortenkurssi ti ja to klo 16:00.

 

 • Taikametsän perhejumpat la klo 10:00, 10:55, 11:45 ovat tauolla ja jatkuvat 4.4.

 

 • Aplicon tapahtumakalenterin sählyvuoro Mäntynummenkoululla on tauolla ja jatkuu 4.4.

 

 • LLK vesijumpat Neidonkeitaalla on peruttu liikuntakeskuksen toimesta. Uinti ja kuntosali ovat avoinna toistaiseksi.

 

 • Let’s Be Active-kurssi jatkuu 30.3 on nyt tauolla siihen asti. Ryhmä siirtyy 2 viikkoa eteenpäin. Ma 30.3. jatkuu siitä mihin on nyt jäänyt. Asiakkailla oikeus liikkua Aplicon kuntosalilla ja ryhmäliikunnoissa tämän 2 viikon aikana, jos näin haluavat, ettei projekti katkea.

 

Maalis-huhtikuun kurssitarjonta

 

 • Julkaisemme kevään kurssikalenterin uudelleen 1.4. Mikäli olet nyt ilmoittautunut esimerkiksi maaliskuussa alkavaan X-Method Group-kurssiin tulemme olemaan sinuun yhteydessä ja varmistamaan uuden alkuajan huhtikuussa.

 

Liikkumiseen liittyvät toimenpiteet

 

Meidän perustehtävä on aina ollut lohjalaisten pitäminen liikunnan parissa. Hyvä kunto on avain terveyteen ja hyvään oloon. Pyrimme tähän myös nyt, vaikka tilanne onkin erityinen. Tuomme uusia malleja tähän myös kevään aikana, että harjoittelu on ajasta ja paikasta riippumatonta. Noudatamme kuitenkin kuntokeskuksessamme liikkumisen ja tapaamisten suhteen seuraavia malleja, jolla pyritään vaikuttamaan corona-viruksen leviämisriskiin. Suhtaudumme tähän erittäin vakavasti ja noudatamme viranomaisten suosituksia, sekä seuraamme tilannetta jatkuvasti. Toistaiseksi meillä liikutaan normaalisti, yllä olevia poikkeuksia lukuun ottamatta. Toimimme näin, kunnes viranomaiset toisin ohjeistavat, jos ohjeistavat. Tarjoamme jäsenillemme myös mahdollisuuden etäharjoitteluun netin kautta. Uusia palveluita on tulossa myös sinne.

 

Yleistä meille kaikille:

 • Käsienpesu huolellisesti ennen ja jälkeen tuntien. Tilojen ulkopuolella on myös käsidesit käyttöösi.
 • Vain terveenä treenaamaan.
 • Mikäli olet ollut ulkomaan matkalla, noudatathan viranomaisten suositusta ja valitset etäharjoittelun ohjeidemme mukaan seuraavaksi kahdeksi viikoksi.
 • Emme kättele, vaan hymyillään, kun tavataan.
 • Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen desinfiointia Aplicossa. Lisäksi saamme tällä viikolla siivousrutiineihin mukaan uuden laitteen, jolla voimme vielä tehostaa desinfiointia. Laite on Kemvit Ecostatics Sprayer.

Ryhmäliikunta:

 • Ryhmäliikuntatunnit, jotka voidaan ohjata ilman lisävälineitä, ovat nyt ilman välineitä toistaiseksi. Näitä ovat mm. Pilates ja lihaskuntotunnit sekä lihaskunto-osuudet kaikilla muilla tunneilla. Tyynyt ja fleeceviltit on poistettu käytöstä saleista toistaiseksi.
 • Suosittelemme oman patjan käyttöä, jos sinulla on sellainen. Mikäli ei ole, otahan reippaankokoisen pyyhkeen mukaan patjasi päälle.
 • Sisäpyöräilyssä hikipyyhe tangolle.
 • Olemme pienentäneet tuntiemme ryhmäkokoja, jotta kaikilla on riittävästi omaa tilaa suhteessa muihin liikkujiin.
 • Kaikki käytetyt välineet putsataan desinfiointiaineella käytön jälkeen.
 • Järjestämme myös tästä viikosta eteenpäin ohjattuja ulkoliikuntoja. Muistathan, että myös Aplico Outdoor on jo käytössäsi.

 

Harjoittelu kuntosalilla:

 • Oma pyyhe tai patja mukaan sekä salihanskat suositeltavia.
 • Olemme lisänneet desinfiointiaineita/pulloja tiloissamme, jotta välineiden putsaus olisi helpompaa.

 

OMA PT asiakastapaamiset:

 • Kaikki asiakkaat, jotka ovat tulleet matkalta suositus, että 2 viikkoon ei tavata vaan tapaamiset siirtyvät eteenpäin. Oma PT voi ohjata etänä asiakkaan näin toivoessa.
 • Ulkoliikuntaa suositellaan 1-1 tapaamisissa.
 • Oma pyyhe tai patja mukaan sekä salihanskat suositeltavia.

 

Tarjoamme palveluitamme sinulle myös sähköisesti:

Halutessasi annamme sinulle mahdollisuuden myös kotona liikkumiseen, jos itse niin päätät. Sinulla on nyt 2 kk aikaa maksutta käyttää Les Millsin 95 eri ohjelmaa netin kautta. Näin me haluamme mahdollistaa sinulle etäharjoittelun niin toivoessasi. Olet saanut tämän linkin sähköpostiisi.

Lisäksi löydät harjoittelu ohjeita myös meidän YOUTUBE-kanavalta, jossa on tuttuja kasvoja klubilta : https://www.youtube.com/channel/UCsoU-lQ7ErPlWsizCG-st4Q

Tässä sinulle vielä vinkkejä kotitreeneihin, joissa on tuttuja kasvoja klubilta:

Tästä pääset aikaisempiin tiedotteisiimme:

to 12.3. https://aplico.fi/jasentiedote-corona-virukseen-liittyen/

pe 13.3. https://aplico.fi/lisatiedote-jasenille-coronaan-liittyen/

 

Päivitämme säännöllisesti tietoja www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Viranomaistahojen ohjeita kunnioittaen ja noudattaen.

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, Tj yhdessä henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: