Juha Koivuporras

APLSY20 (2)

Liikunnanohjaaja (AMK), Auktorisoitu Personal Trainer

  • Minulle ei ole väliä miltä näytät, vaan sillä mihin pystyt valmennukseni ansiosta.
  • Onko elämäsi pelkästään vain nautintojen tavoittelua ja kärsimyksen minimoimista? Tällä matkalla kohtaat haasteita, mutta haasteen vastaanottaminen ja niistä selviäminen on sen arvoista.
  • Meitä ei surulla ruakita, se on ilo joka elättelöö!

Asiakkaille, jotka ovat mieleltään nuoria ja tavoitteena oman suorituskyvyn kehittäminen. Sillä ei ole väliä miltä näytät, vaan sillä mihin pystyt! Laatimani harjoitusohjelmat ovat kuin hyvä sarja, joita ei jaksaisi odottaa seuraavaan viikkoon.

Jos haluat olla 50-vuotiaana parhaassa kunnossa koskaan, mahdollisesti vetää elämäsi ensimmäisen leuan tai mennä kyykkyyn turvallisesti ja jaksat kuunnella minun hulluja seikkailutarinoita, tule minun valmennukseeni!

Oletko nuori urheilija ja tarvitset apua lajisi oheisharjoittelussa? Vien sinut tavoitteisiisi ja käytän valmennuksessani seuraavia metodeja: Fustra ja X-Method

Olen pääasiassa valmentaja, mutta sisälläni asuu seikkailija. Olen kehon liikkeen nöyrä palvelija ja taiteen hämmentynyt ihastelija. Veressäni virtaa etelä-pohjalainen veri, mikä puskee ulos kehostani leveän puheen ja väsymättömän uhon muodossa. Peltoja tarpeeksi tallottuani olen pyöräillyt muun muassa Tour du Mont Blancin ja vaeltanut Mount Everestillä. Olen sitä mieltä, että elämän pienet haasteet, kurjuus, kärsimys ja selviytymistaistelut opettavat arvostamaan elämää ja tekevät ihmisestä vahvemman.

Koulutus: Liikunnanohjaaja YAMK (Master of Sport Studies), Fustra-yksilövalmentaja, X-Method Coach, Spartan Gear Bodyweight-ohjaaja

Erityisosaaminen: X-Method, voima- ja kehonpainoharjoittelu, nuorten urheilijoiden oheisharjoittelu

APLSY20 (2)

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: