Joakim Niemi

APLSY20 (10)

Liikuntaneuvoja, Personal Trainer

  • Urheilun moniosaaja, joka on erikoistunut kuntosaliohjaukseen.
  • Ravinnon laaja tieto-taito.
  • Elämä ei ole liian vakavaa ja on hyvä tehdä kaikkea ”pilke silmäkulmassa, elämästä nauttien”.

 

Olen kaikenlaisille treenaajille sopiva ohjaaja, innostava ja aina yllätyksellinen. Omana motiivina toimii: ”jos tehdään jotain, niin tehdään se kunnolla”. Tarkoituksena on löytää elämässä se kultainen keskitie kaikkeen tekemiseen. Filosofinen ajattelija, joka saa miettimään, miksi tehdään mitäkin. Persoonaltani olen rauhallinen, joten kanssani on helppo tulla toimeen ja unohdat arjen kiireen. Terveys on minulle se tärkein asia. Mikä olisi sen parempaa kuin tuntea olonsa hyväksi omassa kropassaan. Mielestäni ilman liikuntaa ja oikeanlaista ruokavaliota, on mielen hyvinvoinnin sekä sosiaalisten suhteiden, että terveyden ylläpitäminen haastavaa.

Valmennuksessani autan sinua pääsemään tavoitteisiisi, on se sitten lihasmassan kasvatus tai kilojen karistaminen. Tai vaikka kestävyyskunnon parantaminen, liikkuvuuden lisääminen, ruokavalion kuntoon laittaminen tai tavoite, mistä juuri sinä unelmoit. Ohjaan, seuraan ja tuen sinua matkalla kohti tavoitteitasi. Minulta saat työkaluja, miten voit elää terveellisesti ilman, että se vaatii mahdottomia ponnisteluja. Uskon yhdessä tekemiseen, arjen ratkaisuihin ja unelmiin, missä mikään ei ole mahdotonta. Tuletko valmennukseeni?

Tietämykseni kuntosaliharjoitukseen perustuu monen vuoden kokemukseen, koulutukseen, sekä Suomen parhaimpien kehonrakentajien vinkkeihin. Ruokavalion tietämys perustuu pitkälti monen vuoden kokemukseen ja satojen tuntien itsenäisesti hankittuihin tietoihin.

Olen itse harrastanut liikuntaa jo hyvin nuoresta pitäen. Parhaillaan harrastin 5 eri lajia samaan aikaan: jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, ratamoottoripyöräilyä ja salibandya.  Myöhemmin harrastukseni on keskittynyt yhteen päälajiin, kuntosaliin. Menestystä olen saavuttanut ratamoottoripyöräilyssä ja olin jo ”puoliammattilainen”. Harrastukseni lopetin Suomen mestaruuteen. Aiempia mestaruuksia oli alla jo yksi. Olen aktiivinen reissailija ja olen kiertänyt jo kymmenissä maissa. Sen myötä tuoma opetus on se, että olen oppinut arvostamaan meillä olevia asioita. Filosofi Demokritos arvioi onnellisen olevan hän, joka ei sure sitä mikä häneltä puuttuu, vaan iloitsee siitä mitä hänellä on.

Koulutus: Liikuntaneuvoja, Personal Trainer (Kisakallion urheiluopisto)

Erityisosaaminen: Kiinteytyminen, lihasmassan kasvatus, ravinto, terveysliikunta

APLSY20 (10)

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: