Black Fridayn alennukset

Pimeä perjantai tuo Aplicossa muutamat suositut tuotteet päiväksi alennukseen. Nämä tarjoukset eivät lisää tavaraa kotona, vaan tuovat terveyttä, iloa ja hyvää oloa sinulle! Lue lisää mitä perjantaina 23.11. voit saada hyvällä hinnalla?

Onko joulukuussa tulossa veronpalautuksia? Tai onko kotona vielä nippu 31.12.2018 vanhenevia liikuntaseteleitä? Niin tai näin on Black Friday -perjantaina hyvä päivä sijoittaa rahat omaan hyvinvointiin. Olet jo jäsen tai vasta harkitset aloittamista voit hyödyntää nämä tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa VAIN Black Fridayn 23.11.2018.

JÄSENYYS 799,00 € (kertamaksu)
(norm. 858,00 €)

PÄIVÄJÄSENYYS 520,00 € (kertamaksu)
(norm. 572,00 €)

X-METHOD PERSONAL TRAINING 1190,00 € (kertamaksu)
16 Tapaamista (norm. 1390,00 €)

PERSONAL TRAINING 599,00 € (kertamaksu)
6 Tapaamista
(norm. 690,00 €)

Tarjoukset ovat myynnissä Aplicon nettikaupassa, vastaanotossa tai suoraan Personal Trainereilta. Luottokortti ostoilla voit itse jaksottaa maksut haluamasi tavalla, vaikka ostos on perjantaina Aplicolla kertamaksulla. Verkkokaupassa kaikki tuotteet ovat nähtävillä jo nyt. Perjantaina ne on ostettavissa. Klikkaa itsesi tästä verkkokauppaan ja toivotamme hyviä ostoja ja päätöksiä sinulle!

Tästä verkkokauppaan ja tarjouksiin

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: