Black Friday Aplicolla 25.11.

Marraskuun harmaat tuovat myös tuttuun tapaan pimeät hinnat voimaan yhdeksi päiväksi. BLACK FRIDAY on perjantaina 25.11. ja on hyvä aika tutustua mitä on tulossa tarjoukseen. Nyt on loistava mahdollisuus ostaa itselle ja läheisille joululahjat tuon päivän aikana!
 
Mitä on meidän Black Friday -korissa tänä vuonna?
 
🖤 PT paketti 6 x on -20% alennuksessa
🖤 Laitepilateksen 6 x kortti
🖤 TYHY-paketit firmoille -15%
🖤 6 viikkoa liikuntaa Aplicossa 72,00 €
🖤 PT paketti 24 kertaa -10% alennuksessa
🖤 Aloita jäsenyys Black Fridayna ja maksat vasta ensi vuonna
 
Kaikkia tarjoustuotteita saa ostaa yhden/henkilö. Esimerkiksi vaikka 6 viikon liikunnat voi toki ostaa sama henkilö koko perheelle, kun verkkokaupassa kirjaat ostokseen keneen ostos kohdistuu. Kaikki tarjoukset ovat ostettavissa vastaanotossa paikan päällä tai verkkokaupassa ko. päivän ajan.
 
Huom: tarjoukset ovat kaupassa voimassa vasta 25.11. perjantaina. Nyt voit toki jo tutustua tuotteisiin tarjouskorissamme klikkaamalla tästä!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: