Black Friday 26.11. -tarjouspäivä on täällä!

Perjantaina 26.11. vietetään BLACK FRIDAYTA ja sen päivän aikana verkkokaupassa ja klubilla on huimassa tarjouksessa seuraavat palvelumme! Muistathan käyttää vanhenevat liikuntasetelisi ostoksia tehdessäsi ja tuoda ne klubille. Tuotteet ovat ostettavissa VAIN perjantaina 26.11. vastaanotosta klo 09:00-20:00 tai verkkokaupastamme pe 26.11. klo 23:59 asti. Jokaista tarjoustuotetta voi ostaa yhden (1) kpl.

 

 8 viikko liikuntaa 88,00 eurolla!

Jos et vielä ole Aplicon jäsen saat tällä ostolla käyttöösi klubin kuntosalin ja ryhmäliikunnan 8 viikon ajalle. Korttiin voi klubilta lunastaa 5,00 euron pantilla avainkortin käyttöön. Kortti käynnistyy heti tai on aktivoitava käyttöön viimeistään 2.1.2022.

(1 tarjouskortti/asiakas)

Hyödynnä Aplicon jäsen sinäkin omasi, esimerkiksi ostamalla 8 viikkoa 88,00 eurolla! Tällä säästät omasta nykyisestä liikuntajaksomaksustasi. Hyvitämme nykyisen maksusi 8 viikkoa pois, kun ostat tämän Black Friday-tarjouksen. Nyt kannattaa säästää ja napata tästä kiinni! Tämä ostos kirjataan poikkeuksetta 10.12.2021 ja 7.1.2022 liikuntajaksomaksuihin.

(1 tarjouskortti/asiakas)

Verkkokauppaan tästä!

Aplicon jäsenyys!

Aloita Aplicon jäsenyys ja saat ensimmäiset 8 viikkoa veloituksetta sekä liittymismaksun 0 eurolla. Tarjous koskee 12 kk sopimuksia.

Jäsenenä pääset liikkumaan kuntokeskuksessamme Ratakadulla ja monilla etäpalveluillamme kotona AplicOnlinen -avulla. Avuksesi saat oman personal trainerin jonka kanssa jäsenetuna saat 2 veloituksetonta PT tapaamista joka vuosi. Jäsenyydet ovat 49,90–66,90 € valintasi mukaan.

(1 tarjouskortti/asiakas)

Verkkokauppaan tästä!

 Personal Training 24 kertaa -15 %

Paketti sisältää: 24 x 60 minuutin tapaaminen personal trainerin kanssa, Inbody mittaus 2x. Normaalihinta 2360,00 € ja nyt -15 % alennuksella 2006,00 €. Paketti on mahdollisuus maksaa erissä valmennuksen keston mukaan.

24 x valmennuspaketti on niille, jotka haluavat esimerkiksi: pudottaa vähän painoa tai kiinteytyä jonkin verran, pystyä juoksemaan n. 10 km, saada lisää voimaa ja parantaa toimintakykyään tai vähentää selkä-, niska- ja hartiaoireita.

(1 tarjouskortti/asiakas)

Verkkokauppaan tästä!

 Personal Training 6 kertaa -15 %

Paketti sisältää: 6 x 60 minuutin tapaaminen personal trainerin kanssa. Normaalihinta 690,00 € ja nyt -15 % alennuksella 586,50 €. Paketti on mahdollisuus maksaa erissä valmennuksen keston mukaan.

6 x valmennuspaketti on niille, jotka haluavat esimerkiksi: Vahvistusta omaan tekniikkaan tai saliohjelman tekemiseen tai lyhyen motivoinnin ja ohjatun startin omatoimiseen harjoitteluun.

(1 tarjouskortti/asiakas)

Verkkokauppaan tästä!

Kertakäynti Laitepilates-tunnille 7,50 euroa!

Voit osallistua Laitepilateksen-viikkotunneille suoraan, jos olet ennen käyttänyt laitteita. Mikäli laji on uusi, sinun tulee osallistua 1 kerran alkeistunnille, jonka jälkeen voit siirtyä viikkotuntien käyttäjäksi. Tämän kertakäynnin voit hyödyntää alkeistunnille tai viikkotunnille.

(1 tarjouskortti/asiakas)

Verkkokauppaan tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: